Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ /  Ήρθε για να μείνει ο Μπακασέτας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

 Ήρθε για να μείνει ο Μπακασέτας

«Καλώς σας βρήκα»! Ήταν τα πρώτα λόγια που είπε ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής Τάσος Μπακασέτας μόλις πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο αρχηγός της Εθνικής, ο Τάσος Μπακασέτας, στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος τόνισε πως «ο Φατίχ Τερίμ είναι ένας θρύλος»!  Στο ερώτημα πως αισθάνεται που ήρθε στον Παναθηναϊκό, ο Μπακασέτας υπογράμμισε: «Αποτελεί μία νέα πρόκληση, πράγμα που το έψαχνα στην καριέρα μου. Το είχα ανάγκη να βρω κάτι καινούργιο. Για να είμαι πιο συγκεντρωμένος, να γίνομαι καλύτερος. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στα γήπεδα»!

Ακολούθως απάντησε για τον προπονητή τον Τούρκο Φατίχ Τερίμ και για τον ρόλο που έπαιξε στη μεταγραφή του, τονίζοντας: «Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Αν έχεις παίξει στην Τουρκία, και πιστέψτε με, καταλαβαίνω καλύτερα από εσάς το μέγεθος του Τερίμ, είναι ένας θρύλος. Είχαμε παίξει αρκετές φορές αντίπαλοι, θεωρώ ότι υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός και γνωρίζω ότι έκανε αρκετά πράγματα για να έρθω στον Παναθηναϊκό»! Ακόμη μίλησε και για τον Γιάννη Αλαφούζο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Αλαφούζου που έκανε τα πάντα, ό,τι περνούσε από το χέρι του για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού και ύστερα τον κ. Παπαδημητρίου που αφιέρωσε χρόνο και κόπο κι έκανε προσπάθεια για να γίνει αυτό το deal σήμερα»!

Όταν ο Μπακασέτας ρωτήθηκε για το εάν είχε στο μυαλό του να γυρίσει στην πατρίδα, είπε χαρακτηριστικά. «Δεν περίμενα να γυρίσω στην Ελλάδα. Έψαχνα μία νέα πρόκληση στο εξωτερικό. Από τη στιγμή όμως, που μία ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός δείχνει ένα τόσο έντονο ενδιαφέρον δεν μπορεί να σου περάσει αδιάφορο σε καμία περίπτωση και όλη η αντιμετώπιση και το πώς διαχειρίστηκαν κάποιες καταστάσεις με έπεισαν για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού»!

Μίλησε επίσης και για το κλίμα που επικρατούσε στην Τραπεζούντα, λέγοντας ότι «Θα τους αγαπάω μία ζωή, δύσκολοι οι αποχαιρετισμοί, δεν είναι κάτι εύκολο. Ήρθε λίγο περίεργα αυτό το κλείσιμο. Αλλά θεωρώ πως είχε κλείσει ο κύκλος μου, ήταν η ώρα να ψάξω να βρω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Και αυτό έκανα»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις