Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Salt Bae – Instagram: Ο εξωφρενικός λογαριασμός των 100.000 ευρώ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
ΚΟΣΜΟΣ

Salt Bae – Instagram: Ο εξωφρενικός λογαριασμός των 100.000 ευρώ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Salt Bae - Instagram: Δημοσίευσε απόδειξη 108.000 δολαρίων με χρυσές μπριζόλες

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media μια ανάρτηση του γνωστού σεφ Salt Bae. Ο 40χρονος Τούρκος, σε μια εποχή που η ακρίβεια σαρώνει τα πάντα, επέλεξε να δημοσιεύσει έναν λογαριασμό ύψους 108.000 δολαρίων που έκαναν πελάτες του στο εστιατόριό του στο Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που ο Τούρκος σεφ -που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός από τον χαρακτηριστικό τρόπο που πασπαλίζει με αλάτι τα κρέατα στα εστιατόριά του- κάνει… επίδειξη του πλούτου του. Και το 2022 είχε δημοσιεύσει απόδειξη παρέας στο εστιατόριό του ύψους 161.000 ευρώ.

«Ντροπή, εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από πείνα»

Αυτή τη φορά όμως η αντίδραση των χρηστών στα social media ήταν σφοδρή. Ο Nusret Gokce -όπως είναι το πραγματικό όνομά του- δημοσίευσε τον λογαριασμό γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Τα λεφτά έρχονται, τα λεφτά φεύγουν». Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια των χρηστών έπεσαν «βροχή» με τους περισσότερους να ισχυρίζονται πως η απόφασή του να δημοσιεύσει τον λογαριασμό είναι προκλητική, αφού και το 2022 η αντίστοιχη επιλογή του είχε προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων.

«Ντροπή, εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από την πείνα», γράφει ένας χρήστης του Instagram κάτω από την ανάρτηση, με άλλα σχόλια να αναφέρουν: «Αυτό το ντροπιαστικό», «Το πιο υπερεκτιμημένο και πανάκριβο εστιατόριο», «Θα μπορούσε να ταΐσει όλη τη Λωρίδα της Γάζας για ένα μήνα με αυτά τα χρήματα», «Θα τάιζε τουλάχιστον 100.000 παιδιά πεινασμένα σε όλο τον κόσμο! Πόσο ντροπιαστικό!».

Τι παρήγγειλε η παρέα στο εστιατόριο του Τούρκου σεφ

Στον λογαριασμό που είναι από το κατάστημα του Nusr-Et Steakhouse στο Ντουμπάι στο θέρετρο Four Seasons, αναγράφεται: καρπάτσιο από μοσχαρίσιο κρέας, τηγανητές πατάτες, σαλάτα, μπακλαβά και φρούτα, πολυτελές κρέας με επικάλυψη χρυσού, συμπεριλαμβανομένου ενός φιλέτου μινιόν (270 δολάρια) και τρεις μπριζόλες (1.390 δολάρια). Εκτός αυτού οι πελάτες αγόρασαν 4 μαρτίνι Porn Star (130 δολάρια), 2 μπουκάλια Chateau Petrus 2009 (53.900 δολάρια), 1 μπουκάλι Petrus 2011 (17.700 δολάρια) και 5 διπλά ποτήρια του αποκλειστικού κονιάκ Louis XIII (7.500 δολάρια). Μάλιστα, στην απόδειξη αναφέρεται ότι άφησαν φιλοδώρημα 24.500 δολάρια.

Η ανάρτηση του Salt Bae με τον «χρυσό» λογαριασμό:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις