Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 40χρονη «αισθητικός» έκλεινε σε άνδρες ραντεβού για μασάζ και κυριολεκτικά τους έγδυνε
ΕΛΛΑΔΑ

40χρονη «αισθητικός» έκλεινε σε άνδρες ραντεβού για μασάζ και κυριολεκτικά τους έγδυνε

Έχουν εξιχνιαστεί έως τώρα 8 περιπτώσεις κλοπών από άνδρες-θύματα και η έρευνα συνεχίζεται.

Υποσχόταν σε άνδρες, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, υψηλές υπηρεσίες αισθητικής και χαλαρωτικό μασάζ. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευδαν στις διευθύνσεις που έδινε, κάθε φορά και διαφορετική. Μετά το μασάζ, ερχόταν η στιγμή οι επισκέπτες να ζητήσουν και τουαλέτα. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή εκμεταλλευόταν η 40χρονη «αισθητικός-μασέρ», για να βάλει σε εφαρμογή την τελική φάση του σχεδίου της. όση ώρα οι άνδρες παρέμεναν στο μπάνιο, εκείνη έψαχνε τις στέπες των παντελονιών και σακακιών, αφαιρούσε κινητά τηλέφωνα, μετρητά, τραπεζικές κάρτες ακόμη και διπλώματα οδήγησης(!) και γινόταν καπνός! Όταν τα θύματα έβγαιναν από το μπάνιο, δεν την έβρισκαν ποτέ στη θέση της. έβρισκε, όμως, εκείνη τα επόμενα θύματα μέσω διαδικτύου και έδινε ραντεβού σε άλλο διαμέρισμα.

 

Όλα ήταν βραχυχρόνιας μίσθωσης (airbnb) για να μην την ταυτίζουν με τον χώρο των επισκέψεων. Ωστόσο, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά και την τελευταία καταγγελία 45χρονου πελάτη, ο οποίος, όπως και άλλοι άνδρες πριν, διαπίστωσε ότι βγαίνοντας από το μπάνιο έλειπε η μασέρ, έλειπαν, όμως, από το παντελόνι του και το κινητό του τηλέφωνο, η άδεια οδήγησης, 80 ευρώ και η κάρτα της τράπεζας! Προχώρησε σε καταγγελία και την υπόθεση της «αισθητικού με τα Airbnb». Ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λευκού Πύργου.  Αφού διαπιστώθηκαν κλοπές σε βάρος οκτώ-τουλάχιστον- ανδρών, ανακοίνωσαν ότι “εξιχνιάστηκαν διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών από 40χρονη ημεδαπή, η οποία εκμεταλλευόμενη την ολιγόλεπτη απουσία ατόμων, στα οποία θα προσέφερε υπηρεσίες αισθητικής – μασάζ, αφαιρούσε χρηματικά ποσά και αντικείμενα». Η 40χρονη, προσήχθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου στη συνέχεια συνελήφθη.

Από τα μέσα Νοεμβρίου

«Ειδικότερα», συνεχίζει η Αστυνομία «όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Νοεμβρίου 2023 έως την 21-01-2024, η 40χρονη προέβαινε στον καθορισμό ραντεβού μέσω διαδικτυακών εφαρμογών σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα βραχυπρόθεσμης μίσθωσης, όπου με πρόσχημα την παροχή υπηρεσιών αισθητικής – μασάζ και εκμεταλλευόμενη την ολιγόλεπτη απουσία των υποψήφιων πελατών, αφαιρούσε τα προσωπικά τους αντικείμενα και χρηματικά ποσά και τρεπόταν σε φυγή.

Τουλάχιστον οκτώ θύματα

Με τον παραπάνω τρόπο αφαίρεσε από οκτώ άτομα χρηματικά ποσά και αντικείμενα, ενώ σε μία ακόμη περίπτωση εισήλθε σε κατάστημα οπτικών ειδών στο κέντρο της πόλης και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε μία τσάντα. Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις