Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Μακρής Καθημερινή: Νέο ποστ, τα βάζει με τον Γεωργιάδη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Μακρής Καθημερινή: Νέο ποστ, τα βάζει με τον Γεωργιάδη

Λίγο μετά την επίθεση στον σκιτσογράφο Ηλία Μακρή με ύβρεις, εξαπολύει νέα επίθεση, επικαλούμενος «πανάρχαιο σφακιανό ρητό» - Δημοσιεύει και σκίτσο του, στο οποίο ποζάρει με τσιγάρο στο στόμα

Νέα επίθεση κατά δημοσιογράφων, γελοιογράφων και του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε, το απόγευμα της Τρίτης 23 Ιανουαρίου, ο Παύλος Πολάκης. Λίγες ώρες μετά την επίθεση στον σκιτσογράφο Ηλία Μακρή με βαριές ύβρεις, εξαπολύει νέα επίθεση, χρησιμοποιώντας ένα «πανάρχαιο σφακιανό ρητό» όπως το χαρακτηρίζει και γράφοντας στο Facebook: «Ο καλός θέλει καλύτερο και ο κακός θέλει χειρότερο» ενώ αναφέρθηκε και στον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Εγώ σίγουρα δεν είμαι ”αγενής” στους αξιοπρεπείς και τίμιους ανθρώπους, εσύ σίγουρα είσαι ”αδιευκρίνιστος” για 400.000 ευρώ με δικαστική βούλα, δηλαδή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ!!» γράφει, επισυνάπτοντας και φωτογραφίες ενώ σε μία από αυτές ποζάρει με το τσιγάρο στο στόμα.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΚΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ»

…πανάρχαιο σφακιανό ρητό από το οποίο δεν θα λοξοδρομήσω ποτέ!!!!!

ΥΓ.Γεωργιάδη ,εγώ σίγουρα δεν είμαι «αγενής» στους αξιοπρεπείς και τίμιους ανθρώπους,εσυ σίγουρα είσαι «αδιευκρίνιστος» για 400.000 ευρώ με δικαστικη βουλα ,δηλαδή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ!!

Βγήκες να υπερασπίσεις και «δημοσιογράφους-γελοιογράφους» της λίστας Πέτσα ή ΚΕΕΛΠΝΟ, αντί να κρυφτείς!!!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις