Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ομόφυλα ζευγάρια ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτα θα δω το νομοσχέδιο και μετά θα αποφασίσω, λέει ο Κόκκαλης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομόφυλα ζευγάρια ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτα θα δω το νομοσχέδιο και μετά θα αποφασίσω, λέει ο Κόκκαλης

Ομόφυλα ζευγάρια ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Για τη συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, αλλά και το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών μίλησε  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης στο «MEGA» Αρχικά ο κ. Κόκκαλης αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Πρόκειται για ένα θέμα που έχει απασχολήσει την ελληνική κοινωνία αλλά νομοσχέδιο δεν έχουμε δει. Ό,τι έχουμε ακούσει και διαβάσει μόνο. Θα περιμένουμε να δούμε πώς προστατεύονται τα δικαιώματα του παιδιού γιατί τα άλλα έχουν κατοχυρωθεί και καλώς έχει γίνει. Οι επιφυλάξεις μου συνίστανται στο γεγονός ότι δεν έχουμε δει ακόμα το νομοσχέδιο. Δεν το έχουμε και δεν το έχουμε διαβάσει. Στις Σπέτσες ζητήσαμε εξίσου σημαντικά θέματα, πιο επείγοντα, πχ η ακρίβεια, η ανεργία, η μαζική φυγή στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού, των γιατρών από το ΕΣΥ. Για να ψηφίσει κάποιος πρέπει να έχει δει το νομοσχέδιο», υπογράμμισε.

Υπάρχει θέμα κομματική πειθαρχίας;

Σύμφωνα με τον κ. Κόκκαλη, «Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας. Είναι σεβαστή η άποψη της Εκκλησίας και της Ιεραρχίας, αλλά αδικούμε μία άλλη πραγματικότητα που είναι επίσης σκληρή για τους πολίτες με την ακρίβεια, και την κοινωνική πραγματικότητα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις