Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πυροβολισμοί Λένορμαν – Κολωνός: Χειροπέδες σε έξι άτομα
ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί Λένορμαν – Κολωνός: Χειροπέδες σε έξι άτομα

Πυροβολισμοί Λένορμαν - Κολωνός: Είχε προηγηθεί επεισόδιο μεταξύ ατόμων και μετά τον καβγά, άτομα που επέβαιναν σε όχημα άνοιξαν πυρ

Σε έξι συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ., για τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (20/1) στην πλατεία Πέτρουλα στον Κολωνό, επί της Λένορμαν. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί επεισόδιο μεταξύ ατόμων και μετά τον καβγά, άτομα που επέβαιναν σε όχημα άνοιξαν πυρ, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Η ΕΛ.ΑΣ. έσπευσε στο σημείο και βρήκε δύο κάλυκες, ενώ μετά από λίγο εντόπισε το εν λόγω όχημα στην οδό Αγίας Άννης. Τέλος, η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη των εμπλεκόμενων με αποτέλεσμα να συλληφθούν έξι άτομα, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. και της ΟΠΚΕ. Οι αναφορές κάνουν λόγο για δύο κάλυκες που εντοπίστηκαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό στη Λένορμαν

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές ώρες της 20-1-2024, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής στην Αθήνα, -6- άτομα (-2- ημεδαποί και -4- αλλοδαποί), ηλικίας 66, 64, 57, 50, 37 και 21 ετών, που εμπλέκονται σε περιστατικό πυροβολισμών που έλαβε χώρα την 20-1-2024 επί της οδού Λένορμαν στην περιοχή του Κολωνού. Ειδικότερα, -2- εκ των κατηγορουμένων κινούμενοι με όχημα επί της οδού Λένορμαν συνεπλάκησαν με έτερα άτομα με επακόλουθο τη ρίψη πυροβολισμών.

Άμεσα μετά από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε και της ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω κατηγορούμενοι σταθμευμένο πλησίον αποθήκης στην περιοχή της Αθήνας, εντός της οποίας εντοπίστηκαν οι -6- κατηγορούμενοι. Από έρευνα εντός της αποθήκης αλλά και την κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γεμιστήρας, -3- ρόπαλα και το χρηματικό ποσό των -3.933- ευρώ. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των έτερων εμπλεκόμενων συνεχίζονται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις