Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παράσυρση ηλικιωμένου Κεφαλονιά: 89χρονος έχασε τη ζωή του – Συνελήφθη οδηγός ΙΧ
ΕΛΛΑΔΑ

Παράσυρση ηλικιωμένου Κεφαλονιά: 89χρονος έχασε τη ζωή του – Συνελήφθη οδηγός ΙΧ

Παράσυρση ηλικιωμένου Κεφαλονιά: Ο ηλικιωμένος διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αργοστολίου όπου τελικά εξέπνευσε

Στο νοσοκομείο Αργοστολίου άφησε το απόγευμα της Τρίτης την τελευταία του πνοή 89χρονος από την Κεφαλονιά, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ περπατούσε στον Κούταβο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου άφησε αβοήθητο και χτυπημένο τον ηλικιωμένο στην άσφαλτο και εξαφανίστηκε. Ο ηλικιωμένος διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αργοστολίου, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά εξέπνευσε.

Μετά από έρευνες της Τροχαίας Αργοστολίου, που αξιοποίησε και πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο οδηγός που εγκατέλειψε τον 89χρονο. Πρόκειται για 32χρονο σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να περάσει εισαγγελέα.

Παράσυρση πεζού στο Μενίδι

Ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα με παράσυρση πεζού σημειώθηκε στο Μενίδι με έναν 44χρονο που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από όχημα. Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ στην οδό Μόρνου όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 70χρονος παρέσυρε τον 44χρονο σκοτώνοντάς τον ακαριαία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα της οδού Μόρνου από Μεταμόρφωση προς Άνω Λιόσια. Ο 44χρονος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο και παρασύρθηκε από το όχημα του 70χρονου. Τον 44χρονο μετέφερε στο ΚΑΤ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Παράσυρση γυναίκας από μηχανή στο Ρέθυμνο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μια γυναίκα, η οποία παρασύρθηκε από τη μηχανή τη στιγμή που διέσχιζε διάβαση στο λιμάνι του Ρεθύμνου. Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (21/01) εντός του λιμανιού στο Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό γυναίκας που κινούνταν πεζή. Συγκεκριμένα, δίκυκλο όχημα, κινούμενο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, παρέσυρε τη γυναίκα, η οποία διέσχιζε εκείνη την ώρα τη διάβαση. Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις