Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μέγαρα Ρομά – ξυλοδαρμός 4χρονου: Προφυλακίστηκε ο 23χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Μέγαρα Ρομά – ξυλοδαρμός 4χρονου: Προφυλακίστηκε ο 23χρονος

Μέγαρα Ρομά - ξυλοδαρμός 4χρονου: Στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και υπέδειξε ως υπαίτια τη μητέρα του 4χρονου

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της συντρόφου του στα Μέγαρα. Σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος του 4χρονου και του αδερφού του και για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αναφορικά με κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της συντρόφου του. Στην απολογία του σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις κατηγορίες και υπέδειξε ως υπαίτια τη μητέρα του 4χρονου ότι χτύπησε τα παιδί της και τον κατηγόρησε επίτηδες λόγω ζήλειας.

Υπέβαλε αίτημα στην ανακρίτρια να καταθέσουν και τα άλλα παιδιά της συντρόφου του, ενώ πρότεινε ως μάρτυρες υπεράσπισης, οι οποίοι κατέθεσαν στο πλαίσιο της ανάκρισης την πρώην σύζυγό του και μία γειτόνισσα, η οποία φέρεται να υποστηρίζει ότι πρώτα άκουσε φωνές από το εσωτερικό του σπιτιού της οικογένειας και μετά είδε τον κατηγορούμενο να μπαίνει στο σπίτι και να καλεί σε βοήθεια για τον 4χρονο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις