Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καισαριανή κλειστοί δρόμοι 24/1 – 25/1: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων για τη γραμμή 4 του Μετρό
ΕΛΛΑΔΑ

Καισαριανή κλειστοί δρόμοι 24/1 – 25/1: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων για τη γραμμή 4 του Μετρό

Καισαριανή κλειστοί δρόμοι 24/1 - 25/1: Δείτε ποιοι δρόμοι θα μείνουν προσωρινά κλειστοί

Λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής της γραμμής 4 του Mετρό, την Τετάρτη (24/1) και την Πέμπτη (25/1), καθ’ όλο το 24ωρο, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Δαμάρεως, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης έως τη συμβολή της με την οδό Αντιστάσεως, περιοχής Δήμου Καισαριανής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατά τη διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Ηρ. Σκοπευτηρίου. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

15 σταθμοί σε 4 δήμους

Η νέα Γραμμή 4 του Μετρό, στην πρώτη φάση της ανάπτυξής της, που θα συνδέει το Άλσος Βεΐκου με το Γουδή, και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2029, θα αποτελείται από 15 σύγχρονους σταθμούς και σιδηρόδρομο διπλής τροχιάς, μήκους 12,8 χιλιομέτρων. Θα εξυπηρετεί οικιστικές ζώνες στο πυκνοκατοικημένο κεντρικό τμήμα του αστικού ιστού, αλλά και σημαντικές υπηρεσίες, επιτρέποντας τη συνδεση του ‘Αλσους Βεΐκου με τα Δικαστήρια σε διάστημα 5 λεπτών και με την Πανεπιστημιούπολη σε 14 λεπτά.

Το έργο της Γραμμής 4 εκτείνεται από την περιοχή του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι έως το Γουδή στο Φρέαρ TBM Κατεχάκη, ενώ υπάγεται στα διοικητικά όρια των Δήμων Αθήνας, Γαλατσίου, Καισαριανής και Ζωγράφου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις