Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης δημοσιογράφοι: Επίθεση σε… πνεύμα Νταλάρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης δημοσιογράφοι: Επίθεση σε… πνεύμα Νταλάρα

Ο πατέρας σου και ο θείος σου είναι περήφανοι για αυτά που κάνετε;

Το «ξέσπασμα» του Παύλου Πολάκη, προκάλεσαν ερωτήσεις που δέχτηκε από δημοσιογράφους αναφορικά με τη στήριξη που παρείχε στον Γιώργο Νταλάρα, μετά και την πρόσφατη «επίθεση» του τραγουδιστή σε ρεπόρτερ που επιχείρησαν να του αποσπάσουν μία δήλωση. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την αποχώρησή του από τις Σπέτσες, όπου βρισκόταν για το τριήμερο εργασιών του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ήρθε αντιμέτωπος με ρεπόρτερ που του έθεσαν ερωτήσεις αναφορικά με ανάρτησή του, όπου επικροτούσε τον Γιώργο Νταλάρα για τη στάση του απέναντι σε δημοσιογράφους. Ο Παύλος Πολάκης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του από την αρχή, καλώντας τους δημοσιογράφους να μην τον αναγκάσουν να τους πει και ο ίδιος όσα τους είπε ο Γιώργος Νταλάρας, ενώ, μετά τις επίμονες ερωτήσεις που δέχτηκε, «ξέσπασε», εξαπολύοντας «επίθεση» εναντίον τους, στο «πνεύμα» αυτής του Γιώργου Νταλάρα.

Παύλος Πολάκης: Το «ξέσπασμα» στους δημοσιογράφους σε… πνεύμα Νταλάρα

«Μην με αναγκάσετε να σας πω και εγώ αυτά που σας είπε ο Νταλάρας. Καλό σας βράδυ. Πιστεύω να περάσατε καλά», ανέφερε αρχικά ο Παύλος Πολάκης, με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν αν συμφωνεί με όσα είπε προσφάτως ο Γιώργος Νταλάρας, απευθυνόμενους σε συναδέλφους τους. «Νομίζω σας απάντησα ήδη για το αν συμφωνώ με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα. Προφανώς του είπα “μπράβο”. Τι να του πω; Ο δικός σου θείος και ο μπαμπάς είναι περήφανος για αυτό που κάνεις τώρα; Έλα παλικάρι μου, έλα! Να είσαι περήφανος και εσύ», τόνισε εκνευρισμένος ο Παύλος Πολάκης, με τον ρεπόρτερ στον οποίο απευθυνόταν να τού επισημαίνει ότι «εμείς κάνουμε τη δουλειά μας».

«Όχι, δεν κάνεις τη δουλειά σου. Δεν κάνεις τη δουλειά σου, γιατί ψάχνεις παραπολιτικά, αυτό κάνεις, τίποτα άλλο. Δεν με ρώτησες κάτι ουσιαστικό για αυτά που έχουν γίνει αυτές τις ημέρες στην ελληνική πολιτική σκηνή. Καλό σας βράδυ παιδιά», τόνισε ο Παύλος Πολάκης.

Παύλος Πολάκης: Η ανάρτηση στήριξης στον Γιώργο Νταλάρα

Σημειώνεται ότι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε αποδέκτης ερωτήσεων από τους ρεπόρτερ, μετά την ανάρτηση στήριξης στο πρόσωπο του Γιώργου Νταλάρα, για τη στάση του τραγουδιστή απέναντι σε δημοσιογράφους. «ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ!!! Τα ίδια έχω πει εδώ και χρόνια… Αυτά που τους είπες χθες για ”ΝΤΡΟΠΗ” ταιριάζουν απόλυτα και με αυτό που κάνουν από χθες στις Σπέτσες!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης, αναφερόμενος στο πρόσφατο περιστατικό ανάμεσα στον τραγουδιστή και ρεπόρτερ που τον είχαν προσεγγίσει.

Το ξέσπασμα

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, ο Γιώργος Νταλάρας, εξερχόμενος από ραδιοφωνικό σταθμό όπου είχε μιλήσει για τον Βασίλη Τσιτσάνη, ήρθε αντιμέτωπος με ρεπόρτερ που επιχείρησαν να του αποσπάσουν κάποια δήλωση, αναφορικά με τη θύελλα αντιδράσεων που έχει προκαλέσει η φράση του, πως «είναι ντροπή» άνθρωποι από το χώρο της μουσικής, να «κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα». «Καλά κάνουν όσοι αντιδρούν και καλά κάνω και εγώ που λέω τις δικές μου απόψεις. Να ρωτήσω κάτι: Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Για καθένα σας προσωπικά αλλά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε; Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό», είχε απαντήσει ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Κι εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις».

Η ρεπόρτερ, στην οποία απευθύνθηκε, του είπε «είναι η δουλειά μου» και τον Γιώργο Νταλάρα να απαντά εκ νέου ότι: «Νομίζεις, η δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε, όποτε σας τύχει. Να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, εγώ λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε. Εγώ από το 1969 μέχρι σήμερα είμαι ο ίδιος και θα το λέω πάντα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις