Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 2024 νέοι παίκτες: Έπαθε πλάκα ο Λιανός με την Aira
LIFESTYLE

Survivor 2024 νέοι παίκτες: Έπαθε πλάκα ο Λιανός με την Aira

Survivor 2024 νέοι παίκτες: Τα «έχασε» ο Γιώργος Λιανός με την εντυπωσιακή νέα παίκτρια που μπήκε στο Survivor.

Οι πρώτες προσθήκες σημειώθηκαν στο φετινό Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής (22/1). Μαχητές και Διάσημοι ενισχύθηκαν με έναν άνδρα και μία γυναίκα, η κάθε ομάδα. Ωστόσο, κατά την είσοδο των τεσσάρων παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τα βλέμματα στράφηκαν στη γυναίκα που προστέθηκε στους Μαχητές. Ο λόγος για την Aira Adomaityte, για την οποία τόσο ο Γιώργος Λιανός όσο και οι περισσότεροι παίκτες του Survivor δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

«Και περνάμε στη διπλανή κυρία, την πανέμορφη Aira Adomaityte! Aira μου, αρχικά θα σε ρωτήσω κάτι άσχετο… Τι ύψος έχεις; Γιατί βλέπω πως περνάς τον Ταλαδιανό ένα κεφάλι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός με τη νέα παίκτρια της μπλε ομάδας να απαντά με χαμόγελο πως «1,83! Είμαι ψηλή, μου λένε». «1,83! Καλά είναι. Το 70% απ’ ότι βλέπω είναι πόδια! Κάποια πράγματα έχω διαβάσει για σένα, έχεις ασχοληθεί με το μόντελινγκ και έχεις ποζάρει για πολύ γνωστούς οίκους.

Έχεις κάνει πασαρέλα δηλαδή, έχεις περπατήσει αυτά τα πόδια πέρα δώθε αλλά έχεις κάνει και αρκετά πράγματα στον αθλητισμό» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του Survivor για να παρουσιάσει η Aira Adomaityte τον εαυτό της και να ακολουθήσει ένας σύντομος διάλογος ανάμεσα τους με αφορμή την καταγωγή της. Η νεαρή παίκτρια των Μαχητών είπε ότι κατάγεται από την Λιθουανία και στην Ελλάδα ήρθε με τη μητέρα της και τον αδελφό της όταν ήταν 9 ετών. Πριν την Ελλάδα ζούσε στην Ιρλανδία.

Survivor: Το παράπονο της Μαρίας Αντωνά που έφερε ένταση στο συμβούλιο

Στο Survivor, η εβδομάδα ξεκίνησε με τον αγώνα της πρώτης ασυλίας, τον οποίο κέρδισαν οι Διάσημοι. Οι αντίπαλοί τους οδηγήθηκαν σε συμβούλιο και ανέδειξαν τον Ρομπ Σέιμουρ, ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, η Μαρία Αντωνά εξέφρασε το παράπονό της για σχόλια που άκουσε από έναν παίκτη των Μπλε, όσο διαγωνιζόταν.  «Μου μετέφερε η ομάδα μου ότι την ώρα που έπαιζα, σχολιάστηκε κάτι από έναν μπλε. “Να πέσω, να πέσω, να χτυπήσω”  και αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί έναν αγώνα κάνουμε και ποτέ δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να πέσει κάποιος ή να πάθει κάτι μόνο και μόνο για να κερδίσει η ομάδα μου» δήλωσε.

Η αναφορά της έφερε την άμεση αντίδραση από τον απέναντι πάγκο, με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να προσπαθεί να της εξηγήσει πως: «Δεν είπα τίποτα, δεν μίλησα ποτέ για την Μαρία και είμαι ειλικρινής! Στο run της Κατερίνας πήγε να χάσει την ισορροπία της επάνω στη δοκό και είπα εκείνη τη στιγμή “πέσε” με την έννοια να γυρίσει ξανά στην αρχή. Δεν εννοούσα “πέσε” για να πάθει κάτι η κοπέλα».

Survivor: Ο Σωτήρης Λαμάι άνοιξε μέτωπα από την πρώτη μέρα – Μας είπε ψευτοσελέμπριτις, είπε ο Παππάς

Ο Σωτήρης Λαμάι είναι ένας από τους τέσσερις νέους παίκτες του Survivor και από την πρώτη μέρα, φαίνεται πως άνοιξε «μέτωπα» με τους Κόκκινους. Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, στο οποίο οι Μαχητές πήγαν ως ηττημένοι, ο νέος παίκτης ανέβασε τους τόνους και ήρθε σε κόντρα με τον Αλέξη Παππά. Ο άλλοτε «Bachelor» είπε στον Γιώργο Λιανό ότι εκείνος και η ομάδα του δέχτηκαν τον χαρακτηρισμό «ψευτοσελέμπριτις».

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς είπε: «Νομίζω ότι ο Σωτήρης έχει θέματα εμπιστοσύνης και η άμυνά του είναι να ξεκινάει με επίθεση και το σχόλιό ότι είμαστε ψευτοσελέμπριτις χωρίς να του πει κανένας τίποτα, δεν τον τιμά». Ο Σωτήρης Λαμάι εξήγησε ότι το σχόλιό του είχε χιουμοριστική διάθεση και όχι σκοπό να προσβάλει. Τόνισε δε, ότι έχει τον Αλέξη Παππά σε ιδιαίτερη εκτίμηση. «Αλέξη είμαι θαυμαστής σου χρόνια, θαυμάζω τους γρήγορους ανθρώπους με ευφυΐα».

Survivor 2024: Οι τέσσερις νέοι παίκτες και ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας – Δείτε βίντεο

Με τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ να βλέπει ξανά το όνομά του να προηγείται σε ψήφους και να βγαίνει στον τάκο, τους Διάσημους να κατακτούν την ασυλία σε αγώνα με καινούριους κανόνες και τέσσερις νέους παίκτες να… εισβάλουν στον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησε η 3η εβδομάδα στο Survivor 2024. Το επεισόδιο της Κυριακής (21/1) ξεκίνησε με τους παίκτες των δύο ομάδων να σχολιάζουν τα αποτελέσματα της μονομαχίας παραμονής της προηγούμενης εβδομάδας και την αποχώρηση του Παύλου Παπαδόπουλου (Διάσημοι) από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, του δεύτερου παίκτη που αποχαιρετάει το παιχνίδι μετά την Ανδριάνα Καγιά (Μαχητές).

Από τους παίκτες που βρέθηκαν την 2η εβδομάδα στον τάκο και… επέζησαν της διαδικασίας και συγκεκριμένα τους Αλέξη Παππά, Νίκο Γκάνο και Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ, αυτός που φάνηκε να χαίρεται περισσότερο ήταν ο Σκωτσέζος των Μπλε, ο οποίος γιόρτασε την παραμονή του με βουτιές. Πριν Διάσημοι και Μαχητές ριχτούν στη μάχη για το πρώτο τοτέμ της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους τέσσερις νέους παίκτες και τους σύστησε στις ομάδες τους αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό. Στην ομάδα των “Μαχητών” θα αγωνίζονται πλέον και οι Σωτήρης Λαμάι και Άιρα Αντομαϊτίτε, ενώ στην ομάδα των “Διάσημων” οι Ντάνιελ Νούρκα και Ζωή Ασουμανάκη.

Νέοι κανόνες

Ο Γιώργος Λιανός είχε όμως και μια ιδιαίτερη ανακοίνωση να κάνει στην μπλε και την κόκκινη ομάδα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. «To Survivor είναι γεμάτο ανατροπές! Ανακοινώνω λοιπόν έναν καινούργιο κανόνα στους αγώνες. Τι ακριβώς θα γίνει; Σήμερα παίζετε στους 12 πόντους, όπου θα έρθει η νίκη με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους 10 πόντους θα χτυπήσει ένα καμπανάκι και μετά από αυτό θα αρχίσουμε να παίζουμε όλες τις αναμετρήσεις στη μορφή flag race». Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος μέχρι το τέλος του. Πρώτοι στους 10 πόντους έφτασαν οι Μαχητές με τους Διάσημους να τους ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής.

Από ατομικό το αγώνισμα έγινε ομαδικό με τους Κόκκινους να βγαίνουν πιο δυνατοί από αυτή τη διαδικασία, αφού κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση με τους Σάββα Γκέντσογλου και η Κατερίνα Δαλάκα να ισοφαρίζουν σε 11-11 και τους Ντάνιελ Νούρκα και Όλγα Πηλιάκη να επικρατούν των Μαριλίνα και Σταμάτη και να γράφουν το τελικό 12-11 που χάρισε στους Διάσημους την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και έστειλε τους Μαχητές στην κάλπη.

Η ένταση από τον στίβο μάχης μεταφέρθηκε και στο Συμβούλιο

Η ένταση από τον στίβο μάχης μεταφέρθηκε και στο Συμβούλιο με τις δυο ομάδες να ανταλλάσσουν «καρφιά», όταν η Μαρία Αντωνά έκανε λόγο για αρνητικά σχόλια που δέχθηκε από την αντίπαλη ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας.

«Μου μετέφερε η ομάδα μου ότι την ώρα που έπαιζα, σχολιάστηκε κάτι από έναν μπλε. «Να πέσω, να πέσω, να χτυπήσω» και αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί έναν αγώνα κάνουμε και ποτέ δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να πέσει κάποιος ή να πάθει κάτι μόνο και μόνο για να κερδίσει η ομάδα μου» δήλωσε η παίκτρια των Διάσημων. Οι Μαχητές αντέδρασαν με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να προσπαθεί να εξηγήσει πως «δεν είπα τίποτα, δεν μίλησα ποτέ για την Μαρία και είμαι ειλικρινής! Στο run της Κατερίνας πήγε να χάσει την ισορροπία της επάνω στη δοκό και είπα εκείνη τη στιγμή «πέσε» με την άποψη να γυρίσει ξανά στην αρχή. Δεν εννοούσα «πέσε» για να πάθει κάτι η κοπέλα».

Κόντρες

Ο Σωτήρης Λαμάι ανέβασε τους τόνους και ήρθε σε κόντρα με τον Αλέξη Παππά, ο οποίος ενοχλήθηκε με τους «ψευτοσελέμπριτις», με τον Γιώργο Λιανό σε ρόλο διαιτητή να σφυρίζει τη λήξη για να πάνε οι Μαχητές στην κάλπη. Η ψηφοφορία των Μπλε έφερε για ακόμα μια φορά στον τάκο τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ, ο οποίος δεν γλίτωσε για τρίτη φορά το σκωτσέζικο ντους. «Άντε πάλι! Δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα, το έχω συνηθίσει» ομολόγησε, με χαμόγελο, ο παίκτης της μπλε ομάδας, ο οποίος θεωρεί πως δεν ήταν ο πιο αδύναμος παίκτης των Μαχητών, αλλά δεν ανήκει σε καμιά κλίκα μέσα στην ομάδα και γι αυτό βρίσκεται ξανά στον τάκο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις