Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αιμιλία Υψηλάντη – κόρη: Μια μάνα όταν χάσει το παιδί της είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί
LIFESTYLE

Αιμιλία Υψηλάντη – κόρη: Μια μάνα όταν χάσει το παιδί της είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί

Αιμιλία Υψηλάντη - κόρη: «Διότι καταλύει τους φυσικούς νόμους, ο φυσικός νόμος είναι να φύγουν πρώτα οι μεγάλοι» πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε για τη ζωή της, τις απώλειες της μητέρας και της κόρης της που σημάδεψαν τη ζωή της, και άλλα, σε συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη». Αρχικά, είπε: «Πλέον μπορώ να κάνω μόνο μια μητέρα ή μια γιαγιά έτσι στο θέατρο; Υποδύομαι μια μητέρα, η οποία είναι σαν όλες τις άλλες, οι μανάδες έχουν πολλά χαρακτηριστικά. Το βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι νοιάζονται για τα παιδιά τους». Για τον θάνατο της μητέρας της ανέφερε: «Όχι [δεν έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου], γιατί είχα οργανώσει πάρα πολύ καλά τη σχέση μου μαζί της».

Σχετικά με την απώλεια της κόρης της η Αιμιλία Υψηλάντη σχολίασε,

«Σεβάστηκα απόλυτα τις επιθυμίες της κόρης μου και κατάλαβα ότι δεν μπορεί κάποιος να ακολουθεί αυτό που εγώ επιθυμώ. Η δουλειά γενικά και η συμμετοχή ενός ανθρώπου μέσα στην κοινωνία είναι βοηθητική για όλα μας τα προβλήματα, και τα μεγάλα, και τα μικρά μπορώ κάποια στιγμή να τα ξεχάσω, γιατί τις απώλειες τις κουβαλάμε και τις κουβαλάμε συνέχεια, είναι εδώ, μας βαραίνουν, έχουν τις ώρες τους, μ’ αυτές συμπορευόμαστε πια στο υπόλοιπο της ζωής μας. Μια μάνα όταν χάσει το παιδί της είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, διότι καταλύει τους φυσικούς νόμους. Ο φυσικός νόμος είναι να φύγουν πρώτα οι μεγάλοι. Όταν νιώθεις να έχει καταλυθεί ένας φυσικός νόμος αυτό έχει διαταράξει τις ισορροπίες».

«Και πριν έλεγα την κόρη μου με το όνομα της εγγονής μου και την εγγονή μου κυρίως με το όνομα της κόρης μου, γιατί πρώτα-πρώτα το όνομα της κόρης μου μου έρχεται». Για τη σημασία της συντροφικότητας στη ζωή της σημείωσε: «Προφανώς [η συντροφικότητα έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή μου]. Η μοναξιά είναι άγριο πράγμα. Προφανώς η σχέση έχει εξελιχθεί με τα χρόνια, έχει αποκτήσει μεγαλύτερη έγνοια, το ερωτικό στοιχείο είναι τελείως διαφορετικό έχει μέσα του και έναν μικρό ανταγωνισμό και μια μικρή διαμάχη». Επίσης, τόνισε: «Πλήρωσα την ευγένειά μου στη δουλειά, δεν διεκδίκησα αυτά που μπορείς να διεκδικήσεις σαν άτομο». Στο τέλος, αναφέρθηκε στον ρόλο της στη νέα σειρά του MEGA, «Famagusta».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις