Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λέτσε – Γιουβέντους: Πάτησε κορυφή η “μεγάλη κυρία”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λέτσε – Γιουβέντους: Πάτησε κορυφή η “μεγάλη κυρία”

Λέτσε - Γιουβέντους: 2 γκολ του Βλάχοβιτς μέσα σε 9 λεπτά

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Χθες (21/1) η Λέτσε υποδέχτηκε την Γιουβέντους για την 21η αγωνιστική της Serie A στο γήπεδο, Στάντιο Βία ντελ Μάρε. Η μεγάλη κυριά πάτησε κορυφή μετά την νίκη της επικρατώντας 0-3. Να σημειωθεί ότι, η Γιουβέντους έχει να ηττηθεί από τις 23 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Σασουόλο, διευρύνοντας το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα σε 16 ματς.

Ο αγώνας

Το πρώτο μέρος είχε και αρκετές φάσης συνολικές 5 για την Λέτσε και 6 για την Γιουβέντους με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν δίχτυα. Από την άλλη όμως, στο δεύτερο μέρος του αγώνα σημειωθήκαν και τα τρία γκολ, με τον Βλάχοβιτς να βρίσκει δύο φορές δίχτυα σε λιγότερο από 9 λεπτά, συγκεκριμένα στο 59ο και στο 68ο λεπτό.

Αρχικά, άνοιξε το σκορ στο 59ο λεπτό του αγώνα. Ο Φαλκόνε απέκρουσε αρχικά με το σώμα το σουτ του Γιλντίζ, ο Καμπιάσο πήρε το ριμπάουντ γύρισε στον Βλάχοβιτς κι εκείνος με το αριστερό την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Εννέα λεπτά αργότερα ο Κόστιτς σέντραρε με το αριστερό, με τον ΜακΚένι να πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και την μπάλα να χτυπάει στον Σέρβο πριν καταλήξει στην εστία της Λέτσε.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας ο Μπρέμερ εκτέλεσε τον Φαλκόνε με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, σφραγίζοντας στο 86ο λεπτό τη νίκη των μπιανκονέρι με 0-3, πηγαίνοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αφήνοντας πίσω την Ίντερ.

Η βαθμολογία

Η βαθμολογία της Serie A είναι η εξής:

Τα αποτελέσματα 20/1:

Ρόμα – Βερόνα (2-1)

Ουντινέζε – Μίλαν (2-3)

Τα χθεσινά αποτελέσματα 21/1:

Φροζινόνε – Κάλιαρι (3-1)

Έμπολι – Μόντσα (3-0)

Σαλερνιτάνα – Τζένοα (1-2)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις