Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φίλιππος Σοφιανός: «Δεν θα μπορούσε να σταθεί το φλερτ του ’80, θα ήμασταν τώρα στη φυλακή»
LIFESTYLE

Φίλιππος Σοφιανός: «Δεν θα μπορούσε να σταθεί το φλερτ του ’80, θα ήμασταν τώρα στη φυλακή»

"Σήμερα κονεύουμε να κάνουμε ποινικό αδίκημα το να απλώσεις το χέρι και να χαϊδέψεις μαλλιά" εξηγεί ο Φίλιππος Σοφιανός.

Ο Φίλιππος Σοφιανός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για τις αλλαγές στο φλερτ με το πέρας των δεκαετιών και την απώλεια της Ρίκας Βαγιάννη. Πιο συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Σοφιανός τόνισε πως «δεν θα υπήρχε περίπτωση να σταθεί σήμερα το φλερτ που κάναμε την δεκαετία του ’80. Θα ήμασταν στη φυλακή τώρα. Υπήρχε η ζωντανή, ανθρώπινη, εξ επαφής επικοινωνία με τους ανθρώπους. Το να απλώσεις το χέρι και να χαϊδέψεις μαλλιά, «τι ωραία που είναι τα μαλλιά σου» να πεις, δεν ήταν ποινικό αδίκημα. Σήμερα κονεύουμε να το κάνουμε ποινικό αδίκημα».

«Με την Ρίκα Βαγιάννη υπήρξαμε πολύ παραπάνω από πραγματικοί φίλοι. Η Ρίκα ήταν μια σχέση ζωής για μένα. Ήταν μια σχέση ζωής γιατί υπήρξε από τα χρόνια της σχολής του Εθνικού θεάτρου είχαμε επαφή». «Ανεξάρτητα πως ο καθένας είχε διαφορετικές ζωές και διαφορετικές κατευθύνσεις, πάντα υπήρχε ένα νήμα με τη Ρίκα που με έδενε και θεωρώ τον πρόωρο χαμό της μια πολύ σπουδαία απώλεια» πρόσθεσε, επίσης, ο Φίλιππος Σοφιανός στο μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις