Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Λένα Παπαληγούρα παιδιά: «Πίστευα ότι δεν θα μπορώ να κάνω οικογένεια»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λένα Παπαληγούρα παιδιά: «Πίστευα ότι δεν θα μπορώ να κάνω οικογένεια»

Λένα Παπαληγούρα παιδιά: "Ήθελα πάντα να κάνω παραπάνω από δύο και τρία παιδιά γιατί εγώ δεν είχα αδέρφια και ένιωθα μοναξιά" δήλωσε η Λένα Παπαληγούρα.

Η ηθοποιός, Λένα Παπαληγούρα, μίλησε στην εκπομπή Μπαμπά-δες για τη ζωή με τους άντρες της της ζωής της, τον σύζυγο και τους δυο γιούς της. Αποκάλυψε ότι θα ήθελε και τρίτο παιδί και μάλιστα κορίτσι αλλά όχι ακόμα, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που ήταν έγκυος και έπαιζε στο θέατρο. «Ήθελα πάντα να κάνω παραπάνω από δύο και τρία παιδιά γιατί εγώ δεν είχα αδέρφια και ένιωθα μοναξιά… Σίγουρα μου έλειπε πολύ η παρέα. Θα ήθελα να έχω έναν αδερφό ή αδερφή» είπε αρχικά η Λένα Παπαληγούρα.

Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη στη ζωή

«Θα ήθελα να κάνω κοριτσάκι. Θα έκανα τρίτο παιδί, αλλά όχι για την ώρα. Περνάμε πολύ καλά… Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη στη ζωή, δεν πίστευα ποτέ ότι θα βιώσω όλα αυτά σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ήθελα πολύ να έχω παιδιά αλλά πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω, ότι δεν θα βρω σύντροφο, ότι δεν θα μπορώ να κάνω. Κοιτάω τον Άκη και δεν πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει να έχουμε αυτή την οικογένεια» εξομολογήθηκε σε άλλη σημείο η Λένα Παπαληγούρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις