Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Δεύτερη κίτρινη κάρτα ΠΑΣΟΚ στον Παρασκευαΐδη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεύτερη κίτρινη κάρτα ΠΑΣΟΚ στον Παρασκευαΐδη

Δεύτερη κίτρινη κάρτα από τη Χαριλάου Τρικούπη στον βουλευτή της Λέσβου - Γιατί κάλεσε σε εγρήγορση τους πολίτες

Με λίγες μέρες διαφορά, το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται να πάρει ξεκάθαρες αποστάσεις από δηλώσεις του βουλευτή Λέσβου, Παναγιώτη Παρασκευαΐδη. Μετά τον «πονοκέφαλο» που προκάλεσαν τα όσα είπε ο βουλευτής για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ο κ. Παρασκευαΐδης επανήλθε, αυτή τη φορά για εθνικά θέματα και πιο συγκεκριμένα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Με πολεμικές κορώνες και ζητώντας από τους πολίτες να βρίσκονται σε… εγρήγορση ο κ. Παρασκευαΐδης ισχυρίστηκε ότι υπάρχει σχέδιο «μοχθηρό» από την Άγκυρα και ότι η γειτονική χώρα διαθέτει ισχυρό αποβατικό στόλο ο οποίος θα έρθει στα νησιά μας όπως η Χαμάς και θα σφάξει τον πληθυσμό. Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κάλεσε τους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση και να οργανώσουν Παλλαϊκή άμυνα, ώστε όταν έρθουν οι Τούρκοι να μπορέσουν να αμυνθούν και όπως σημείωσε να ξέρει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα βρίσκεται με το τουφέκι του.

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ ήρθε άμεσα. «Στον κ. Παρασκευαΐδη διαμηνύθηκε αρμοδίως, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με φαιδροτητες και υπερβολές, που είναι εκτός των θέσεων μας», σχολίασαν τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης συμμετέχει στην Επιτροπή Άμυνας της Βουλής στην οποία όπως δήλωσε έχει αναφέρει όλες τις ανησυχίες του για τους Τούρκους και τις δηλώσεις που κάνουν περί γαλάζιας πατρίδας. Μάλιστα, όπως υποστήριξε, ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία από εμπόλεμες καταστάσεις καθώς πήγε στην Κύπρο ως εθελοντής το 1974.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις