Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Πάτρα σήμερα: Νεκρός νεαρός μοτοσυκλετιστής
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Πάτρα σήμερα: Νεκρός νεαρός μοτοσυκλετιστής

Τροχαίο Πάτρα σήμερα: Διερευνώνται τα αίτια και οι συνθήκες που οδήγησαν στο τραγικό αυτό γεγονός

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν νεαρό μοτοσυκλετιστή συνέβη στην Πάτρα το μεσημέρι του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το tempo24.gr, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος του 3ου δημοτικού σχολείου Πάτρας.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, ο οδηγός της μηχανής καρφώθηκε στο πίσω μέρος ΙΧ, το οποίο εκείνη την ώρα έκανε όπισθεν. Μέχρι στιγμής τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό γεγονός διερευνώνται από τις Αρχές. Μάλιστα από την σύγκρουση, το ΙΧ έπεσε πάνω στα κάγκελα του σχολείου που βρίσκεται εκεί.

Τροχαίο με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες στη Ε.Ο Τρίπολης – Σπάρτης

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 27,6 χλμ. του δρόμου Τρίπολης – Σπάρτης. Συγκρούστηκαν δυο αυτοκίνητα, αντιθέτως κινούμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εξαιτίας της σύγκρουσης, έχει χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και έχουν προκύψει τραυματισμοί υπολοίπων ατόμων που επέβαιναν στα αυτοκίνητα.

Το τροχαίο έγινε στις 6:45 π.μ. κοντά στο ύψος του Εστιατορίου Αρδάμη, σύμφωνα με το arcadiaportal, συγκρούστηκαν δύο μικρά βαν («κλούβες») στα οποία μεταφέρονταν εργάτες, συνολικά οκτώ με εννέα άτομα που είχε ως αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του και άλλοι τρεις να τραυματιστούν σοβαρά. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενώ τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία.

Ó)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις