Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σόφι Τέρνερ – παιδιά: Η αγωγή της ηθοποιού στον Τζο Τζόνας
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σόφι Τέρνερ – παιδιά: Η αγωγή της ηθοποιού στον Τζο Τζόνας

Σόφι Τέρνερ - παιδιά: Η ηθοποιός είχε ισχυριστεί ότι ο μουσικός είχε εμποδίσει τις κόρες τους από το να ταξιδέψουν μαζί της στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Σόφι Τέρνερ λαμβάνει μέτρα για να αποσύρει την καταγγελία για απαγωγή παιδιού εναντίον του εν διαστάσει συζύγου της Τζο Τζόνας. Η 27χρονη Αγγλίδα ηθοποιός ζήτησε πρόσφατα από δικαστή που επιβλέπει το διαζύγιό της να απορρίψει την αγωγή, όπως αναφέρει το TMZ. Οι πρώην είχαν στο παρελθόν εμπλακεί σε σημαντική διαμάχη σχετικά με το πού θα ζούσαν τα παιδιά τους στο μέλλον, αφού η Τέρνερ ισχυρίστηκε ότι ο Τζόνας τα εμπόδισε να ταξιδέψουν μαζί της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο τραγουδιστής των «Jonas Brothers» φαίνεται να είναι στην ίδια πλευρά και οι δικηγόροι του φέρονται να έχουν προσχωρήσει στην αίτηση. Αν και ο δικαστής δεν έχει ακόμη υπογράψει το αίτημα της Τέρνερ, το γεγονός ότι και τα δύο μέρη συμφωνούν στο θέμα σημαίνει ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εγκριθεί.

Την υπόθεση χειρίζεται επί του παρόντος ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης, αφού η Τέρνερ κατέθεσε την αγωγή απαγωγής παιδιού τον Σεπτέμβριο του 2023. Τότε, ισχυρίστηκε ότι ο μουσικός παραβίαζε το διεθνές δίκαιο αρνούμενος να αφήσει τα παιδιά να ταξιδέψουν για να είναι μαζί της. Το πρώην ζευγάρι μοιράζεται δύο κόρες: τη Γουίλα, τριών ετών, και την Ντελφίν, ενός έτους. Τον Οκτώβριο, ο Τζόνας και η Τέρνερ έκαναν συμφωνία για την κηδεμονία, αφού η ηθοποιός του «Game Of Thrones» τον μήνυσε για τις προσπάθειές του να την εμποδίσει να πάρει τα παιδιά τους από τις ΗΠΑ σε ένα δήθεν προσχεδιασμένο ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τι αποκαλύπτουν τα δικαστικά έγγραφα της DailyMail

Η DailyMail.com απέκτησε προηγουμένως δικαστικά έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι η ρύθμιση της επιμέλειας χορηγεί σε κάθε γονέα δύο εβδομάδες κάθε φορά με τις κόρες τους μέχρι τον Ιανουάριο του 2024 και επιτρέπει στα κορίτσια να ταξιδεύουν μπρος-πίσω μεταξύ ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου. Μπορούν επίσης να ταξιδεύουν οπουδήποτε στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, πράγμα που σημαίνει ότι η Τέρνερ μπορεί να φέρει τα κορίτσια στην Αγγλία, η οποία ισχυρίζεται ότι θα είναι το «παντοτινό τους σπίτι». Ενώ ο Τζόνας κατάφερε να πάρει τα κορίτσια σε περιοδεία με το συγκρότημά του «The Jonas Brothers», η Τέρνερ μπόρεσε να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί τους στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά της.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε μετά από τέσσερις ημέρες εντατικής διαμεσολάβησης στη Νέα Υόρκη, όπου τα κορίτσια διέμεναν με την ηθοποιό στις αρχές Οκτωβρίου. Η επίλυση της επιμέλειας των παιδιών αναμενόταν να ανοίξει τον δρόμο προς την οριστικοποίηση του διαζυγίου του ζευγαριού. Η δικαστική κατάθεση από τον δικηγόρο της Τέρνερ, Στέφεν Κάλεν, χαρακτήρισε τη διαμεσολάβηση «συνεχή και παραγωγική» και ότι ο διαμοιρασμός της επιμέλειας έρχεται «εν αναμονή μιας φιλικής επίλυσης όλων των θεμάτων».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις