Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνεδρίαση Σπέτσες – ΣΥΡΙΖΑ: Με βαν έφτασαν οι βουλευτές στην οικία Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδρίαση Σπέτσες – ΣΥΡΙΖΑ: Με βαν έφτασαν οι βουλευτές στην οικία Κασσελάκη

Συνεδρίαση Σπέτσες - ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτος έφτασε ο Αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος, Γιώργος Βασιλειάδης και ακολουθούσε το βαν με τους βουλευτές,

Ξεκίνησαν οι τριήμερες εργασίες της κοινοβουλευτικής ομάδας στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες  με τους βουλευτές να φτάνουν στο νησί είτε με το πρωινό πλοίο από τον Πειραιά είτε με θαλάσσιο ταξί από την Κόστα. Σύμφωνα με πληροφορίες το καράβι από τον Πειραιά επέλεξαν οι βουλευτές Χρήστος Γιαννούλης, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Πέτρος Παππάς, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Καλλιόπη Βέττα, Μίλτος Ζαμπάρας, Χάρης Μαμουλάκης, Γιάννης Σαρακιώτης, Κυριακή Μάλαμα. Από τους 36 βουλευτές της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιαστούν στις Σπέτσες  33, καθώς θα απουσιάζουν ο Αλέξης Τσίπρας, η Έλενα Ακρίτα και η Όλγα Γεροβασίλη, ενώ με θαλάσσιο ταξί έφτασε λίγο αργότερα η βουλευτής Ραλία Χρηστίδου.

Οι προετοιμασίες στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ξεκινήσει από νωρίς καθώς στις 4 μετά το μεσημέρι αναμενόταν να ξεκινήσει η πρώτη συνεδρία η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί λίγο πριν τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο οι συνεδριάσεις θα ξεκινήσουν στις 9:15 το πρωί με μεσημεριανό διάλειμμα στις 2 μετά το μεσημέρι, για να αρχίσουν εκ νέου μετά τις 4 το απόγευμα προκειμένου να ολοκληρωθούν πριν τις 9 το βράδυ.

Η «μυστική» άφιξη Κασσελάκη χθες στις Σπέτσες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έφτασε στο νησί χθες μετά τα μεσάνυχτα, προκειμένου να αποφύγει τα τηλεοπτικά συνεργεία που είχαν φτάσει από νωρίς χθες το απόγευμα στο νησί. Δεν τα κατάφεραν, ωστόσο, να εξασφαλίσουν ένα πλάνο από την άφιξη του κ. Κασσελάκη στις Σπέτσες, καθώς υπήρξε πρόνοια, για να μείνουν οι τηλεοπτικές κάμερες μακριά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ  Στέφανο Κασσελάκη. Συγκεκριμένα, οι αποσκευές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρθηκαν σε προβλήτα κοντά στην οικία του, δίνοντας την αίσθηση ότι θα έφτανε και ο ίδιος εκεί. Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να φτάσει με θαλάσσιο ταξί στο κεντρικό λιμάνι των Σπετσών, αιφνιδιάζοντας δημοσιογράφους και τεχνικούς.

Με βαν έφτασαν στην οικία Κασσελάκη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Με βαν και ταξί κατέφθασαν λίγα λεπτά πριν τις 4 το απόγευμα στην οικία του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη οι βουλευτές του κόμματος, προκειμένου να ξεκινήσει η τριήμερη συνεδρίαση της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην οικία Κασσελάκη, στις Σπέτσες. Σημειώνεται ότι από το νησί απουσιάζει ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, ο οποίος σύμφωνα με την Κουμουνδούρου είχε προγραμματισμένο χειρουργείο και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να είναι παρών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις