Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντάρας – Σκορδά: «Θα ήθελα να είμαι μαζί της και του χρόνου»
LIFESTYLE

Κωνσταντάρας – Σκορδά: «Θα ήθελα να είμαι μαζί της και του χρόνου»

Κωνσταντάρας - Σκορδά: «Το όνομά μου αισθάνομαι ότι το έχω δανεικό, το έχω πάρει από τον παππού μου που το έκανε μεγάλο» πρόσθεσε

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε για τον παππού του, τον σπουδαίο ηθοποιό Λάμπρο Κωνσταντάρα από τον οποίο πήρε το όνομά του, τη Φαίη Σκορδά και τη συνεργασία τους, στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star». Αρχικά, για τον παππού του ανέφερε: «Το όνομά μου αισθάνομαι ότι το έχω δανεικό. Το έχω πάρει από τον παππού μου που το έκανε μεγάλο και εξαιτίας του με ρωτάς. Είμαι εξοικειωμένος με αυτό, έτυχε ο παππούς μου να είναι πολύ διάσημος, πολύ αγαπητός. Το σοκαριστικό είναι πως παραμένει 40 χρόνια μετά. Το όνομα του πατέρα μου μού άνοιξε πόρτες, το ξεκίνημά μου στη δουλειά έγινε εξαιτίας του πατέρα μου. Ο πατέρας μου φρόντισε να μην περάσω εύκολα σε όλα. Ούτε πήγε να με στρίψει προς τα αλλού, ούτε να με κατευθύνει προς τα αλλού».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω πολλές μνήμες από τον παππού μου. Τα τελευταία χρόνια ήταν άρρωστος και δεν ήθελε να μας βλέπει να τον βλέπουμε, γιατί είχε και μια πολύ μεγάλη περηφάνεια. Δεν ήθελε κανείς να τον βλέπει άρρωστο. Τώρα που το βλέπω χαίρομαι που είχε αυτή την περηφάνεια και χαίρομαι που έφυγε την εποχή που δεν υπήρχαν διαδίκτυο και κάμερες πάνω από την κηδεία του για να τη δούμε live».

Για την επαγγελματική του διαδρομή φέτος σχολίασε: «Περνάω πολύ καλά με τη Φαίη, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το φετινό και θα ήθελα να είμαι μαζί της και του χρόνου. Τη νιώθω πολύ κοντά μου και νιώθω και την αδικία που έχει υποστεί και την υφίσταται μέχρι τώρα για κάποιον λόγο δεν ξέρω γιατί γίνεται. Χαίρομαι που η Ελένη ας πούμε πήρε αυτή την προαγωγή και από το σαββατοκύριακο πήγε στην καθημερινή. Με τσακίζει που στο Open διαλύσανε τις ζώνες της Τσολάκη και της Μαγγίρα. Δεν ξέρω αν τα παιδιά υφίστανται κοροϊδία ή ανοργανωσία σχετικά με την εκπομπή του σαββατοκύριακου στο OPEN».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις