Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κώστας Τσουρός – χαστούκι: «Πάνω στο άγχος της δουλειάς είχε γίνει αυτό»
LIFESTYLE

Κώστας Τσουρός – χαστούκι: «Πάνω στο άγχος της δουλειάς είχε γίνει αυτό»

Κώστας Τσουρός - χαστούκι: «Θα αλλάξει η σχέση μου με τη Ναταλία επειδή είμαστε απέναντι τηλεοπτικά;» είπε σχετικά με την πρώην συνεργάτιδά του, Ναταλία Γερμανού

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε για την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», τις δύσκολες σχέσεις με διευθυντή του από την ενημέρωση στο ξεκίνημά του, αλλά και τη φιλία με τη Ναταλία Γερμανού, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η Δανάη Μπάρκα καλωσόρισε τον δημοσιογράφο που καλησπερίζει τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13.40 στο MEGA, στο τηλεοπτικό της σπίτι, αλλά και στα στούντιο από όπου βγαίνουν πλέον και οι δύο εκπομπές. «Είναι θέμα συνήθειας κυρίως, η εικόνα είναι πιο ζεστή για την εκπομπή που κάνουμε εμείς. Όλο το άλλο νομίζω ότι ήταν λίγο ψυχρό πριν» είπε ο Κώστας Τσουρός για το νέο πλατό της εκπομπής. Απαντώντας στην ερώτηση αν εξακολουθεί να έχει ανασφάλειες στη δουλειά του, είπε: «Ανασφάλειες έχω πάντα και είμαι ένας άνθρωπος που τις δουλεύω πολύ. Καθημερινά νιώθω ότι οι ανασφάλειές μου πάνε να με κρατήσουν πάντα πίσω, αλλά τις δουλεύω και πηγαίνω μπροστά».

Σε κάθε περίπτωση, ο παρουσιαστής δηλώνει ευγνώμων για όσα συμβαίνουν στη ζωή του επαγγελματικά το τελευταίο διάστημα: «Γενικώς συμβαίνουν πράγματα στη ζωή μου που τα είχα φανταστεί και είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων και δεν είμαι καθόλου αχάριστος». «Υπάρχει η μία πλευρά που λέει ότι όταν ηγείσαι μιας ομάδας, εκ των πραγμάτων για να κάνεις τη δουλειά σου πρέπει να είσαι λίγο αυστηρός» σχολίασε στη συνέχεια, αναφερόμενος σε δύσκολες συμπεριφορές που ενδεχομένως να αντιμετώπισε στην καριέρα του. «Από τα χρόνια που είμαι στην ψυχαγωγία και μετά, από κεντρικούς παρουσιαστές δεν έχω νιώσει άσχημα. Φρόντιζα όλα να είναι ξεκάθαρα από την αρχή. Όταν ήμουν στις ειδήσεις υπήρχαν συμπεριφορές τέτοιες, αλλά τότε λέγαμε “έτσι είναι δουλειά”» συνέχισε.

Ο παρουσιαστής στα πρώτα χρόνια της καριέρας του έχει δεχτεί χαστούκι από διευθυντή του

Ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε μάλιστα πως τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση, έχει δεχτεί ένα χαστούκι από τον διευθυντή του. «Με έχουν χαστουκίσει στο μάγουλο. Διευθυντής μου. Είχε γίνει ένα λάθος και πάνω στη φούρια και στο άγχος της δουλειάς είχε γίνει αυτό. Δεν το συζητώ ότι πρέπει να καταγγείλεις κάτι τέτοιο, αλλά ήμουν στον πρώτο χρόνο της δουλειάς μου. Φυσικά και μου ζητήθηκε συγγνώμη μετά» είπε. Όσο για τον τρόπο που αποφορτίζεται από το άγχος της δουλειάς, ο δημοσιογράφος λέει: «Φροντίζω η προσωπική μου ζωή να είναι ανεξάρτητη από την επαγγελματική. Κάνω με λίγους ανθρώπους του χώρου παρέα και με βοηθούν τέλος πάντων να αποφορτίζομαι. Όταν είμαστε εκτός, δεν μιλάμε για τη δουλειά. Δεν αντέχω αυτό που γίνεται, όταν βρίσκονται άνθρωποι της δουλειάς πρέπει να κουτσομπολεύουν άλλους του χώρου» είπε.

Τα χρόνια στην ενημέρωση άφησαν στον παρουσιαστή μια αυστηρότητα

Σε κάθε περίπτωση, τα χρόνια στην ενημέρωση έχουν αφήσει στον παρουσιαστή μια αυστηρότητα, όπως υποστηρίζει: «Νομίζω ότι οι άλλοι έχουν μια άλλη εικόνα για μένα, αλλά ίσως να φταίω κι εγώ γι’ αυτό. Επειδή είμαι δημοσιογράφος που προέρχομαι από την ενημέρωση έχω άλλη ματιά στα πράγματα και γι’ αυτό φαίνεται αυτή η αυστηρότητα». Πάντως, ο Κώστας Τσουρός παραδέχεται πως έχει καταφέρει να λυθεί και να είναι πιο άνετος κάτι στο οποίο βοηθήθηκε και από τη συμμετοχή του στο «Dancing With The Start» πριν από επτά χρόνια. «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Ένας άνθρωπος σαν κι εμένα, τότε που είχα μόλις έρθει από τις ειδήσεις, το να πάω στο Dancing και να εκτίθεμαι και να χορεύω μπροστά στον κόσμο ήθελε μεγάλο θάρρος και ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου» είπε.

«Η δουλειά στην τηλεόραση σε μαθαίνει συνεχώς πράγματα»

Ωστόσο, ο παρουσιαστής του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» υποστηρίζει πως η δουλειά αυτή σε μαθαίνει συνεχώς πράγματα. «Ακόμη κι εγώ που είμαι τόσα χρόνια στη δουλειά, φέτος μαθαίνω. Αυτός ο ρόλος είναι διαφορετικός από αυτό που είχα συνηθίσει. Ειδικά όταν έχεις την ευθύνη τόσων ανθρώπων, αυτό και μόνο δημιουργεί άγχος. Επειδή είναι ομαδική δουλειά, πρέπει όλοι να έχουμε το ίδιο όραμα γι’ αυτό που κάνουμε», λέει. Υπάρχουν άραγε σχόλια από τηλεοράσεως που να έχει μετανιώσει; «Γενικά, επειδή όταν κάνω κάποιο σχόλιο, επιχειρηματολογώ πάνω σε αυτό, νομίζω ότι επειδή υπάρχουν τα επιχειρήματά μου αυτά, ότι δεν μετανιώνω. Ήταν ελάχιστες οι φορές και μία η φορά που έχω ζητήσει συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο, γιατί τον είχα σχολιάσει αυστηρά» σχολίασε.

Τι είπε ο παρουσιαστής για τη Ναταλία Γερμανού και τις σχέσεις τους

Όσο για το αντίθετο, ο Κώστας Τσουρός σχολιάζει με νόημα: «Δεν θα έλεγα ότι περιμένω συγγνώμη από κάποιον, αλλά θα έλεγα ότι περιμένω να σταματήσουν μαζί μου. Υπάρχουν άνθρωποι που αντί να μου ζητήσουν συγγνώμη, ασχολούνται μαζί μου». Έχοντας απέναντί του τα Σαββατοκύριακα την πρώην συνεργάτιδά του, Ναταλία Γερμανού, ο παρουσιαστής επιμένει πως αυτή η τηλεοπτική αντιπαράθεση δεν εισβάλει στις σχέσεις τους: «Φίλοι ήμαστε, εγώ τουλάχιστον θεωρώ ότι είμαστε και νομίζω και η Ναταλία και το έχει πει. Δεν νιώθω ανταγωνιστικά στη Ναταλία, γιατί κάποιος θα ήταν απέναντι. Θα αλλάξει η σχέση μου με τη Ναταλία επειδή είμαστε απέναντι τηλεοπτικά; Εγώ το θεωρώ κουτό!» είπε. «Στο δικό μου μυαλό είναι πολύ ξεκάθαρα, ελπίζω ότι και στης Ναταλίας είναι και το ξέρω. Είναι μια παρουσιάστρια, 500 χρόνια στην τηλεόραση, έχει δώσει τις εξετάσεις της, δεν έχει να αποδείξει κάτι» πρόσθεσε .

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις