Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νέοι παίκτες Survivor 2024: Αυτός ο ηθοποιός είναι η πρώτη προσθήκη στην ομάδα των Διάσημων
LIFESTYLE

Νέοι παίκτες Survivor 2024: Αυτός ο ηθοποιός είναι η πρώτη προσθήκη στην ομάδα των Διάσημων

Νέοι παίκτες Survivor 2024: Η αποκάλυψη ήρθε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Ντάνιελ Νούρκα θα είναι η πρώτη προσθήκη στην ομάδα των Διάσημων στο φετινό Survivor, όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή «Fay’s Time». Ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», και μετέπειτα από το «Κάνε ότι κοιμάσαι», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής αναφορικά με όσα αναμένει να τον δυσκολέψουν στον Άγιο Δομίνικο, ενώ αποκάλυψε και το φυλαχτό που θα πάρει μαζί του.

“Ο πρώτος άνθρωπος που ενημέρωσα για την πρόταση του Survivor ήταν η κοπέλα μου”

«Είπα το “ναι” στην πρόταση της Acun Medya λόγω και του timing που ήρθε η πρόταση. Το εμπιστεύομαι το θέμα timing. Ο πρώτος άνθρωπος που ενημέρωσα για την πρόταση του Survivor ήταν η κοπέλα μου. Είχε ανάμεικτα συναισθήματα. Με στήριξε, ευτυχώς με στηρίζει σε όλα και αυτό είναι πολύ καλό. Οι γονείς μου το βλέπουν το Survivor όλα αυτά τα χρόνια, το παρακολουθούν στο σπίτι και χωρίζονται και σε ομάδες. Ήρθαν στην Αθήνα, γιατί δεν μένουν εδώ, και βγήκαμε και χαιρετηθήκαμε», περιέγραψε αρχικά ο νεαρός ηθοποιός για τη συμμετοχή του στο Survivor.

«Στη συμβίωση με τους άλλους παίκτες θα με δυσκολέψει το ροχαλητό, δεν μπορώ, έχω θέμα. Όταν ξαπλώνω θέλω ησυχία, και στον στρατό το ροχαλητό μπορούσε να με αφήσει άυπνο όλη τη νύχτα», αποκάλυψε ο ίδιος, ενώ, αναφορικά με τον χαρακτήρα του σημείωσε ότι «Είμαι κοινωνικός, θαρραλέος και περιπετειώδης». «Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει λεπτό από το παιχνίδι. Μου αρέσει ότι είναι αγωνιστικό, το παιχνίδι φέτος έχει αλλάξει. Δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με κάποιον. Πιστεύω ότι θα τα πάω καλά με τον Σάββα και με τον Νίκο Γκάνο. Έχω προαίσθημα ότι θα τα βρούμε», συνέχισε ο Ντάνιελ Νούρκα. «Θα πάρω μαζί μου ένα δώρο που μου έχει κάνει η κοπέλα μου, ένα βραχιολάκι, να το έχω για φυλαχτό», αποκάλυψε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις