Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Μητσικώστας για ομόφυλα ζευγάρια: «Δεν συμφωνώ – Για μένα υπάρχει το αρσενικό και το θηλυκό»
LIFESTYLE

Γιώργος Μητσικώστας για ομόφυλα ζευγάρια: «Δεν συμφωνώ – Για μένα υπάρχει το αρσενικό και το θηλυκό»

«Να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με τις εκφράσεις που επιλέγουμε» τόνισε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Για το θέμα των ημερών, το νομοσχέδιο που μεταξύ άλλων αφορά και στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία ρωτήθηκε ο Γιώργος Μητσικώστας από τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου και την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha. Ο ίδιος δήλωσε υπέρ του φυσιολογικού και τόνισε πως είναι κατά του νομοσχεδίου. «Εγώ κατ’ αρχήν είμαι υπέρ του φυσιολογικού, ένα παιδί πρέπει να μεγαλώνει με έναν άντρα και μία γυναίκα. Αν πάνε να μου την πέσουν, υπάρχει η αναλογία: το ying και το yang, το αρσενικό και το θηλυκό. Αυτά πρέπει να συνυπάρχουν σε ένα σπίτι» ανέφερε ο Γιώργος Μητσικώστας και πρόσθεσε: «Εγώ δεν είμαι υπέρ αυτού του πράγματος, που πάει να καταστρατηγήσει όλο αυτό το φυσιολογικό που υπάρχει στην κοινωνία».

Αμέσως μετά την αναπαραγωγή του βίντεο τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μητσικώστας, ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε το δικό του σχόλιο. «Εγώ λίγο διαφωνώ στο τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Δεν είπε τη λέξη “παραδοσιακό”, είπε τη λέξη “φυσιολογικό”. Αν ήθελε να πει για την πυρηνική οικογένεια, το κατανοώ», διευκρίνισε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Τι να κάνουμε όμως που υπάρχουν παιδιά που μεγαλώνουν σε μονογονεϊκές οικογένειες ή είναι παιδιά χωρισμένων γονιών; Να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με τις εκφράσεις που επιλέγουμε. Άλλο το “πυρηνική οικογένεια”, άλλο το “παραδοσιακό”, άλλο το “φυσιολογικό|. Κατά τα άλλα, σεβαστή απόλυτα η άποψή του», κατέληξε στο σχόλιό του ο Γιάννης Πουλόπουλος, αναφορικά με όσα δήλωσε ο Γιώργος Μητσικώστας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις