Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ο Μπρινιόλι του Παναθηναϊκού στην ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μπρινιόλι του Παναθηναϊκού στην ΑΕΚ

Παρά τις όποιες προσπάθειες του Παναθηναϊκού άδοξο ήταν το τέλος του τερματοφύλακα Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο Τριφύλλι. Υπάρχει μια προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ!

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες «ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει με την Ένωση και έχει δώσει τα χέρια, προκειμένου να συνεχίσει εκεί το καλοκαίρι την καριέρα του ως ελεύθερος. Η ΑΕΚ είχε προσεγγίσει εδώ και καιρό τον Μπρινιόλι και του είχε διαμηνύσει, την πρόθεσή της να ικανοποιήσει τις υψηλές οικονομικές του απαιτήσεις, οι οποίες ανέρχονται στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως»!

Γεγονός είναι ότι είτε ο Μπρινιόλι πάει στην ΑΕΚ είτε όχι, «το δεδομένο είναι ότι ο Ιταλός αποτελεί οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό». Να πούμε πως ο Ιταλός πορτιέρο που είναι ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ οι οποίοι έχουν φορέσει την πράσινη φανέλα, χάνεται τόσο απλά και τόσο φθηνά! Και όπως λένε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού «πρόκειται για μεγάλη αποτυχία της διοίκησης σε όλη την υπόθεση. Από την επικοινωνιακή διαχείρισή της, μέχρι φυσικά το αποτέλεσμα του να χαθεί έτσι ο παίκτης…»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις