Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: «Θα ήθελα το παιδί μας να πάρει τα μάτια και την ψυχή της Δήμητρας»
LIFESTYLE

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: «Θα ήθελα το παιδί μας να πάρει τα μάτια και την ψυχή της Δήμητρας»

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: «Θα ήθελα, σε συνεργασία με τη Δήμητρα, να του γνωρίσω τον Θεό και την προσευχή και να το μάθω να αγαπάει» πρόσθεσε

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, για να μιλήσει για το φιλανθρωπικό σωματείο για κακοποιημένα παιδιά «Φύλακας Άγγελος». Σε ένα σημείο, ο πρώην νικητής του «Survivor» ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια ποια στοιχεία θα ήθελε να πάρει το παιδί που περιμένει με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: «Μπορεί βλέποντας το να μεγαλώνει να έχει κάποια στοιχεία που να τα έχει πάρει ήδη. Ωραία, θα ήθελα για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα που είναι η κακοποίηση και να το ελαφρύνουμε λίγο, θα ήθελα να πάρει τα μάτια της Δήμητρας και τη ψυχή της.

Εγώ θα ήθελα, σε συνεργασία με τη Δήμητρα, να του γνωρίσω τον Θεό και την προσευχή και να το μάθω να αγαπάει».  Και συνέχισε: «Γιατί ένα παιδί για να μάθει να αγαπάει πρέπει να το αγαπήσεις, να του δείξεις τον τρόπο πώς το αγαπάς και να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι την κακοποίηση. Έτσι αγαπάει και τον εαυτό του. Πρέπει το παιδί να μάθει ότι δεν κάνει κάτι λάθος και πρέπει να είσαι εκεί για οτιδήποτε να το καθοδηγήσεις, να το συμβουλεύσεις και να μην αισθάνεται τον γονέα και τον πρώτο άνθρωπο που γνωρίζει στη ζωή του απόμακρο. Πρέπει να του είναι οικείο το οικογενειακό περιβάλλον».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις