Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικοί έκλεισαν λακκούβα Κως: ΕΔΕ γιατι… ανέλαβαν δράση
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικοί έκλεισαν λακκούβα Κως: ΕΔΕ γιατι… ανέλαβαν δράση

Αστυνομικοί έκλεισαν λακκούβα Κως: Μετά από δεκάδες παράπονα πολιτών στην Κω και αφού η λακκούβα παρέμενε ανοιχτή, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να αναλάβουν δράση, αλλά διατάχθηκε εις βάρος τους ΕΔΕ.

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε σε βάρος δύο αστυνομικών της Τροχαίας, οι οποίοι μπάζωσαν, αυτοβούλως, λακκούβα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Κω – Χωρίων με τσιμέντο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Τροχαίας ενημέρωσαν για την επικινδυνότητα στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς αρκετοί οδηγοί είχαν υποστεί ζημιές στα οχήματά τους ενώ είχαν προκληθεί και ατυχήματα.

Βίντεο: Αναβάτης μοτοσικλέτας στη Σαλαμίνα έπαθε εγκαύματα δευτέρου βαθμού όταν η μηχανή του έπεσε σε λακκούβα
Συνταξιούχος έκλεισε λακκούβα στον δρόμο και τώρα πρέπει να πληρώσει… πρόστιμο

Μετά από δεκάδες παράπονα πολιτών και αφού η λακκούβα παρέμενε ανοιχτή, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Χρησιμοποίησαν τσιμέντο και έκλεισαν τη συγκεκριμένη τρύπα επί του οδοστρώματος.

Με παρέμβασή του ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, καυτηρίασε την στάση των αστυνομικών, αναρωτώμενος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε κείμενό του εάν “μία πράξη ‘αυτοδικίας’, μπορεί ποτέ να είναι μία πράξη ευθύνης”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις