Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Συνταξιούχος… 11 ετών
ΚΟΣΜΟΣ

Συνταξιούχος… 11 ετών

11χρονη κατάφερε να βγει στη σύνταξη: Πώς η μαθήτρια κερδίζει 180.000 ευρώ το μήνα

Η Pixie Curtis, μια 11χρονη μαθήτρια από την Αυστραλία, πέτυχε αυτό που πολλοί ενήλικες ονειρεύονται: την πρόωρη συνταξιοδότηση μετά από μια εντυπωσιακά επιτυχημένη επιχειρηματική κίνηση. Η κόρη του γκουρού των δημοσίων σχέσεων Roxy Jacenko, η Pixie φέρεται να έχει κερδίσει ένα σημαντικό εισόδημα από τη μάρκα αξεσουάρ της, Pixie Bows, και μια επιχείρηση με fidget spinner, συγκεντρώνοντας περίπου 180.000 ευρώ το μήνα. Το ταξίδι της νεαρής κοπέλας ξεκίνησε υπό την καθοδήγηση της μητέρας της. Μαζί ξεκίνησαν μια επιχείρηση που γρήγορα εκτοξεύτηκε στην επιτυχία, εκμεταλλευόμενοι τη δημοφιλή τάση των fidget spinners. Η εκπληκτική επιτυχία της επιχείρησης επέτρεψε στην Pixie να πάρει την τολμηρή απόφαση να αποσυρθεί και να επικεντρωθεί εκ νέου στην εκπαίδευσή της, καθώς πλησιάζει στο λύκειο.

Η Roxy Jacenko υπογράμμισε την απόφαση της οικογένειας σχετικά με το επιχειρηματικό μέλλον της Pixie. «Η Pixie αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του ηλεκτρονικού καταστήματος παιχνιδιών για να επικεντρωθεί στην επικείμενη είσοδό της στο λύκειο. Ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα Pixie’s Pix θα παραμείνει, θα επιστρέψει στο πώς ξεκίνησε το 2011, ως ο καλύτερος προορισμός για παιδικά αξεσουάρ μαλλιών και φιόγκους μαλλιών γνωστά ως Pixie’s Bows», δήλωσε η Roxy. Η αλλαγή εστίασης έχει ως στόχο να μειώσει τον χρόνο και την πίεση της Pixie, διατηρώντας παράλληλα τα θεμελιώδη στοιχεία της επιχείρησής της.

Η Roxy εξέφρασε τον θαυμασμό της για το επιχειρηματικό πνεύμα της κόρης της, ένα χαρακτηριστικό που προφανώς έχει αποτελέσει σημαντικό παράγοντα της επιτυχίας της Pixie. Επιπλέον, η οικογένεια έχει δεσμευτεί να χρησιμοποιήσει την επιχείρηση για φιλανθρωπικές προσπάθειες. Μια πρόσφατη αγορά από έναν κυβερνητικό εργολάβο, η οποία ανήλθε σε μετοχές αξίας 30.000 δολαρίων, θα ωφελήσει φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά. Η πρόωρη συνταξιοδότηση της Pixie για να επικεντρωθεί στη σχολική της εκπαίδευση είναι μια απόφαση που υπογραμμίζει τη σημασία της εξισορρόπησης της επιχειρηματικής επιτυχίας με την προσωπική ανάπτυξη και την εκπαίδευση.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pixie Curtis (@pixiecurtis)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις