Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δολοφόνοι που έψαχναν τα θύματά τους: Ιστορίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφόνοι που έψαχναν τα θύματά τους: Ιστορίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Δολοφόνοι που έψαχναν τα θύματά τους: Δείτε το ρεπορτάζ του «LiveNews», στο Mega

Δολοφονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα, από την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μέχρι την Κική στη Βέροια… Και οι δολοφόνοι που έπαιζαν θέατρο on camera, προσποιούμενοι ότι αναζητούν την αλήθεια. Πιστεύοντας ότι είχαν διαπράξει το «τέλειο έγκλημα», συγγενείς και σύντροφοι δολοφονηθέντων όχι μόνο πρόβαλλαν την εικόνα του «θλιμμένου», «ανήξερου», αλλά ήθελαν να πείσουν ότι κάνουν ό,τι μπορούν για να διαλευκανθούν οι υποθέσεις.

Ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη

Πιο πρόσφατο παράδειγμα; Ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου Γεωργίας Μουράτη, η οποία δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, εμφανιζόταν συντετριμμένος on camera, φορώντας το κασκόλ και τις παντόφλες της. Πλέον, κατηγορείται ότι τη δολοφόνησε και την πέταξε με έναν φίλο του μέσα σε ένα μπαούλο.

Η Γεωργία Μουράτη και ο σύντροφός της

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που δολοφόνησε την Καρολάιν

Ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδινε επί ημέρες σόου μπροστά στις κάμερες, ενώ είχε δολοφονήσει την Καρολάιν Κράουτς και τον σκύλο τους στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Μέχρι και την κηδεία, οπότε και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί, είχε το θράσος να αγκαλιάζει τη μητέρα της συζύγου του που ο ίδιος είχε στραγγαλίσει.

Ο δολοφόνος της Κικής, στη Βέροια

Το 2005 η Ελλάδα είχε συγκλονιστεί από την εξαφάνιση της Κικής Κούσογλου, στη Βέροια. Ο Δάνος Μουρατίδης, σύντροφος επί πέντε χρόνια της εξαφανισμένης, έκανε ότι την έψαχνε επί τέσσερις μήνες και μιλούσε σε τηλεοπτικές εκπομπές. Τελικά έσπασε και ομολόγησε ότι πάνω σε καβγά τη στραγγάλισε. Το 2021 αποφυλακίστηκε, παντρεύτηκε, και τώρα ζει στο εξωτερικό.

Δάνος Μουρατίδης: Παντρεύτηκε και ζει στο εξωτερικό ο δολοφόνος της Κικής  Κούσογλου το 2005 στη Βέροια

Η «μαύρη χήρα της κοιλάδας»

Η Δήμητρα -που έγινε γνωστή ως «μαύρη χήρα της κοιλάδας»- σκότωσε στην Αργολίδα το 2014 τον καπετάνιο σύζυγό της με σφαίρες στην κοιλιά και στο κεφάλι. Ωστόσο, έβγαινε στα τηλεοπτικά πλατό παίζοντας θέατρο, ενώ γελούσε στα διαλείμματα. Τελικά, ομολόγησε και καταδικάστηκε σε ισόβια. Αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει τον περασμένο Νοέμβριο… πασαρέλα με συγκρατούμενές της.

Η «μαύρη χήρα της κοιλάδας»

Ο πατροκτόνος από τη Ρόδο

Ο Βαγγέλης από τη Ρόδο σκότωσε το 2023 τον πατέρα του, Γιώργο Καριώτη, ωστόσο έλεγε κλαίγοντας on camera ότι τον κατηγορούν άδικα.

Ο πατροκτόνος από τη Ρόδο

Η μάνα που σκότωσε το παιδί της

Μια μάνα αναζητούσε, κλαίγοντας σε τηλεοπτικές εκπομπές, τον 23χρονο γιο της, Κωστή, που είχε εξαφανιστεί τον Φεβρουάριο του 2011. Όμως τον είχε δολοφονήσει η ίδια και ο πατριός του και τον είχαν θάψει. Το κίνητρο ήταν οικονομικές διαφορές και επικαρπία δανείου που είχε πάρει στο όνομά του ο αδικοχαμένος γιος της.

Δείτε το ρεπορτάζ του «LiveNews», στο Mega

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις