Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αρτούρο Βιδάλ: Ελεύθερος ο Χιλιανός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρτούρο Βιδάλ: Ελεύθερος ο Χιλιανός

Αρτούρο Βιδάλ: Ποιες ομάδες σκέφτεται

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Αρτούρο Βιδάλ μετά από την αποχώρησή του από την Ατλέτικο Παραναένσε τον περασμένο Δεκέμβριο. Πλέον, ο έμπειρος Χιλιανός μέσος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η καταλανική SPORT έχει στα χέρια του 3 επιλογές.

Πρώτη επιλογή

Η πρώτη αφορά τη μεταγραφή στην Αργεντινή για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς, με τον Χουάν Ρόμαν Ρικέλμε να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του αλλά ισχυρό εμπόδιο να αποτελεί ο μεγάλος αριθμός των ξένων.

Δεύτερη επιλογή

Η δεύτερη ομάδα που φέρεται πως έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι η Αμέρικα Ντε Καλί από την Κολομβία η οποία ναι μεν επιβεβαιώνει τις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή αλλά αντιμετωπίζει δυσκολίες ως προς την κάλυψη του συμβολαίου του παίκτη.

Τρίτη επιλογή

Η τρίτη προοπτική που υπάρχει στο τραπέζι για τον Βιδάλ αφορά την επιστροφή του στη Χιλή για λογαριασμό της Κόλο-Κόλο. Η επιστροφή στο “σπίτι” είναι το ιδανικό σενάριο για τον έμπειρο άσο ο οποίος ανδρώθηκε στην εν λόγω ομάδα πριν από την αποχώρησή του το 2007 για την Ευρώπη και την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Θυμίζουμε ότι, ο Βιδάλ, μεταξύ άλλων, στην πολυετή καριέρα του έχει περάσει από τις Μπάγερν Μονάχου, Ίντερ, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα ενώ στο ενεργητικό του έχει και 142 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Χιλής. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Βραζιλίας πρώτα με την Φλαμένγκο και εν συνεχεία με την Ατλέτικο Παραναένσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις