Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 50χρονος Βόλος δολοφονία: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον πατέρα της 18χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

50χρονος Βόλος δολοφονία: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον πατέρα της 18χρονης

50χρονος Βόλος δολοφονία: Ο δικηγόρος του ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα για την απολογία του στον ανακριτή

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου στον 50χρονο που σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του, επειδή έμαθε από την μικρή του κόρη ότι τη βίαζε από τα 9 της χρόνια και την εκβίαζε ότι θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες της. Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα λίγα λεπτά μετά τις 14:00 το μεσημέρι. Ο δικηγόρος του ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα για την απολογία του στον ανακριτή.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Μετά την αποχώρησή του από το δικαστήριο, ο συνήγορος υπεράσπισης του 50χρονου Μιχ. Βασιλικός δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί. Όπως είπε, η σύζυγός του δεν γνώριζε πως ο αδελφός της βίαζε την κόρη του από τον πρώτο γάμο του και όλη η οικογένεια στέκεται στο πλευρό του 50χρονου. Οι άλλες δύο αδελφές της 18χρονης, φέρονται να γνώριζαν σε έναν βαθμό τι συνέβαινε αλλά όχι ολόκληρη την αλήθεια.

Η αποκάλυψη της κόρης του

Ο κατηγορούμενος είναι εργάτης γης, ενώ περιστασιακά απασχολείται και ως οικοδόμος. Έχει τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο και ένα παιδί από τον γάμο του με την αδερφή του θύματος. Ο 33χρονος ήταν ανεπάγγελτος και φέρεται να βίαζε τη μικρότερη από τις τρεις κόρες του γαμπρού του. Τα άλλα δύο μεγαλύτερα κορίτσια δήλωσαν ότι ουδέποτε τους ενόχλησε.

Το έγκλημα έγινε όταν η 18χρονη κόρη αποκάλυψε χθες στον πατέρα της ότι ο 33χρονος αδελφός της δεύτερης γυναίκας του ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των 8 ετών, ενώ από τα 12 έως τα 14 χρόνια της, την βίαζε. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να την εκβιάζει τους τελευταίους 8 μήνες με φωτογραφίες της, ζητώντας κατά πληροφορίες 3.000 ευρώ. Το βιντεοληπτικό υλικό του εκβιασμού αναμένεται ότι θα λάβει η αστυνομία από το κινητό της 18χρονης.

«Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι»

«Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι» είπε νωρίτερα ο καθ’ ομολογίαν δράστης προσθέτοντας πως κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η κόρη του άρχισε να του ζητά συχνά χρήματα. Παράλληλα ενημερώθηκε πως υπήρχε πρόβλημα και στην καταβολή των ενοικίων της φοιτητικής κατοικίας της κοπέλας και έτσι αποφάσισε να της μιλήσει. Τότε το παιδί λύγισε και του αποκάλυψε την φρίκη που ζούσε στα χέρια του αδερφού της γυναίκας του.

Όπως είπε, «το τελευταίο διάστημα που η κόρη μου σπούδαζε ζητούσε χρήματα να της στέλνω. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ο σπιτονοικοκύρης του διαμερίσματος που μένει με πήρε τηλέφωνο ότι του χρωστούσε ενοίκια ενώ εγώ και η μητέρα στέλναμε κανονικά χρήματα. Όταν μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει άρχισε να κλαίει και να μου λέει όλα όσα ζούσε με τον 33χρονο που τη βίαζε και τα βίντεο που είχε και την εκβίαζε και της έπαιρνε τα λεφτά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις