Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βορίδης – γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Επιμένω στις απόψεις μου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης – γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Επιμένω στις απόψεις μου

Βορίδης - γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Τα ζητήματα αυτά, όλα, τα χειρίζεται ο πρωθυπουργός… Δεν είναι σωστό να τον προκαταλαμβάνουμε, σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας

Στις πάγιες θέσεις του όσον αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, επιμένει ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, όπως ξεκαθάρισε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Σήμερα. “Για να μην το κουράζουμε γιατί το λέμε και το ξαναλέμε… Ήμουν πολύ ξεκάθαρος στις θέσεις μου, ανέφερε ο κύριος Βορίδης. Σε μια κυβέρνηση η οποία είναι απολύτως συμπαγής, η οποία φέρνει αποτελέσματα στην οικονομία, στη μεταρρύθμιση του κράτους, στα εισοδήματα των πολιτών, στην άμυνα, στο μεταναστευτικό, καταλαβαίνω ότι η έλλειψη κακών ειδήσεων δημιουργεί ανάγκη διαιρέσεως, ζητημάτων. Τα ζητήματα αυτά, όλα, τα χειρίζεται ο πρωθυπουργός… Δεν είναι σωστό να τον προκαταλαμβάνουμε”, σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας.

«Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να αγοράσει χρόνο» σχολίασε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου. Βάζει ένα ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον εκλογικό υπολογισμό (ευρωεκλογές πριν ή μετά), φαίνεται ότι αγοράζει χρόνο. Έχει προφανώς εσωϋπουργικές αντιδράσεις. Είναι το υπουργικό συμβούλιο που εισηγείται και εγκρίνει το ν/σ και μετά κατατίθεται στη Βουλή επισήμανε η βουλευτής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις