Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα: Ελέγχει παίκτη που είναι ελεύθερος 6 μήνες
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτσελόνα: Ελέγχει παίκτη που είναι ελεύθερος 6 μήνες

Μπαρτσελόνα: Πόσο θα τους κοστίσει

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Δειλά δειλά τσεκάρει την αγορά η Μπαρτσελόνα εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου βλέποντας περίπτωσεις οικονομικά εφικτές που δεν θα την βάλουν σε μπελάδες με το FFP. Σύμφωνα με την SPORT, μία απ’ αυτές είναι η περίπτωση του Τζέσι Λίνγκαρντ ο οποίος παραμένει ελεύθερος μετά από την αποχώρησή του από την Νότιγχαμ Φόρεστ το περασμένο καλοκαίρι.

Πλέον, προπονείται μόνος στο Ντουμπάι και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Μπαρτσελόνα να τον έχει ψηλά στη λίστα της καθώς πρόκειται για μία ιδιαίτερα οικονομική περίπτωση.

Ποιο θα είναι το ποσό που θα κοστίσει στην Μπαρτσελόνα

Ο Λίνγκαρντ δεν πρόκειται να κοστίσει συνολικά στους μπλαουγκράνα πάνω από 2.000.000 ευρώ, χρήματα τα οποία θα αφορούν το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της σεζόν. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι πιο επίσημο αλλά δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών οι ιθύνοντες της Μπάρτσα να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να ολοκληρώσουν το deal.

Θυμίζουμε πως το προηγούμενο διάστημα ο Λίνγκαρντ βρέθηκε στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ, χωρίς όμως τελικά να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις