Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κιλιάν Εμπαπέ: “Καμία συμφωνία για το μέλλον του”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κιλιάν Εμπαπέ: “Καμία συμφωνία για το μέλλον του”

Κιλιάν Εμπαπέ: Τι αναφέρει το γαλλικό άρθρο

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Φωτιά έχουν πάρει και πάλι τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ μετά από το δημοσίευμα του FootMercato που θέλει τον Γάλλο να τα έχει βρει σε όλα με την Ρεάλ και να γίνεται κάτοικος Μαδρίτης από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για το μέλλον του Κιλιάν θέλησε να πάρει θέση, σύμφωνα με το RMC SPORT, το περιβάλλον του παίκτη λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως τα δημοσιεύματα δεν ισχύουν καθώς δεν υπάρχει καμία συζήτηση στο τραπέζι.

Τι αναφέρει το άρθρο της Γαλλίας

Άρθρο της γαλλικής “RMC Sport”, που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του Γάλλου σταρ, αναφέρει ότι “δεν υπάρχει καμία συμφωνία για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς δεν έχουν γίνει συζητήσεις γι’ αυτό.

Κανενός είδους επιρροή δεν θα μπορούσε να υπαγορεύσει τον χρόνο των συζητήσεων, των προβληματισμών ή των αποφάσεων του Κιλιάν. Όπως συνέβαινε και πριν από δύο χρόνια, ο Εμπαπέ παραμένει ο “κύριος των ρολογιών”, για να χρησιμοποιήσουμε την έκφραση που είναι αγαπητή στον Εμανουέλ Μακρόν”.

Θυμίζουμε ότι, το συμβόλαιο του Εμπαπέ με την Παρί εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 με ειδικό όρο όμως να επιτρέπει στον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024 και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις