Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μιχάλης Ρέππας: Μαζί με τον Θανάση ανακαλύψαμε το political correct πριν εφευρεθεί από μόνο του
LIFESTYLE

Μιχάλης Ρέππας: Μαζί με τον Θανάση ανακαλύψαμε το political correct πριν εφευρεθεί από μόνο του

Ο Μιχάλης Ρέππας έδωσε συνέντευξη και σχολίασε την επιρροή της πολιτικής ορθότητας στη συγγραφή, αλλά και το κατά πόσο έχει επηρεάσει τα έργα του.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Brakfast@Star »ο Μιχάλης Ρέππας δήλωσε πως «ποτέ δεν έχω περιοριστεί από το political correct. Θεωρώ ότι ο Θανάσης και γω είχαμε ανακαλύψει την πολιτική ορθότητα πριν εφευρεθεί από μόνο του. Ουδέποτε θελήσαμε να προσβάλλουμε άτομο ή ομάδα ατόμων. Εγώ προσωπικά, εκτός κι αν μου το υποδείξει κάποιος άλλος, δεν βρίσκω να έχουμε στα έργα μας κάποιο αστείο σεξιστικό ή ρατσιστικό». «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να βρεθώ στην παρουσίαση μιας εκπομπής. Ωστόσο έχω κάνει τηλεόραση, συμμετείχα στην κριτική επιτροπή του YFSF και ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Μου έκαναν και μια πρόσφατα για την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού αλλά δεν μου το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις. Αλλιώς ίσως να το δοκίμαζα αν ήταν στα μέτρα μου».

«Έχω μάθει σαν επαγγελματίας ποτέ να μην υπερβαίνω τον ρόλο μου και να σέβομαι πάντα τη θέληση και τον προγραμματισμό των ανθρώπων που βάζουν τα λεφτά στις παραγωγές» υπογράμμισε, παράλληλα, ο Μιχάλης Ρέππας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Star.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις