Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου – Πολυδερόπουλος: Τσουρός, Μαγγίρα και Μπακοδήμου τα βάζουν με την παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Καινούργιου – Πολυδερόπουλος: Τσουρός, Μαγγίρα και Μπακοδήμου τα βάζουν με την παρουσιάστρια

"Δεν γίνεται να φέρνουμε σε τόσο άθλια θέση τους ανθρώπους γύρω μας", σχολίασε ο παρουσιαστής.

Ο τρόπος με τον οποίο η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της χειρίστηκαν την είδηση του θανάτου του αδελφού του δημοφιλούς ηθοποιού Νίκου Πολυδερόπουλου σχολιάστηκε από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Mega και της ομάδας του. Τον λόγο πήρε αρχικά η Νόνη Δούνια, η οποία σχολίασε: “Θλιβερό και ανθρωποφαγικό. Δεν υπάρχουν όρια. Εκεί που ο άνθρωπος έχει υποστεί μια απώλεια, εσύ τον κυνηγάς να του πάρεις μια δήλωση σε σχέση με την απώλεια αυτή. Δεν υπάρχει κανένα όριο, παιδιά” Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε ο ίδιος ο παρουσιαστής, λέγοντας: “Για μένα αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα ούτε ποιος φταίει, ούτε ποιος δεν φταίει. Αυτό που έγινε ήταν απάνθρωπο, ούτε καν ανθρωποφαγικό. Είναι απάνθρωπο να κυνηγάει μία κάμερα από πίσω έναν άνθρωπο που πάει στη δουλειά του στο θέατρο, ο οποίος έχει χάσει τον αδελφό του 28χρονών πριν από λίγες ημέρες”.

Και συμπλήρωσε: “Λες και θα αποκαλύψουν κάποιο έγκλημα, ας μπουν κάποια όρια για την προσωπική ζωή των ανθρώπων και ας μπουν και στη θέση του άλλου. Δεν γίνεται, επειδή εμείς θέλουμε να κάνουμε εκπομπές και να έχουμε περιεχόμενο, να φέρνουμε σε τόσο άθλια θέση τους ανθρώπους γύρω μας. Ας το προσέξουμε λίγο”.

Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρης Μακαλιάς κατά της «Super Κατερίνα»: «Είναι θέμα αξιοπρέπειας, είναι αηδιαστικό και σάπιο»

Με αφορμή τα όσα είπε ο Κώστας Τσουρός το Σάββατο 6/1 για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που έστειλε κάμερα έξω από το θέατρο που πρωταγωνιστεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς θέλησαν να εκφράσουν τη δική τους άποψη. Η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε ότι θεωρεί λάθος να στέλνουν οι εκπομπές κάμερες σε κηδείες αλλά και μετά από αυτές, τονίζοντας ότι έχει χαθεί το μέτρο ενώ χαρακτήρισε υποκριτικό οι παρουσιαστές αφού δείξουν ένα τέτοιο θέμα μετά να λένε παρ’το.

«Θέλω να πάρω κι εγώ θέση και να μείνω πάνω σε αυτό που είπε ο Κώστας. Συμφωνώ 100% και δε του λέω κουνώντας το δάχτυλο. Επειδή συμβαίνει πάρα πολλά χρόνια, θα μείνω σε δυο πράγματα. Επειδή γινόταν πάρα πολλά χρόνια και εξακολουθεί να γίνεται, να στέλνουμε κάμερα στις κηδείες, θεωρώ ότι αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει.

“Πρέπει να σταματήσουν οι εκπομπές να είναι υποκριτές”

Είτε είναι σε κηδεία, είτε μετά τη κηδεία να κυνηγάμε τον συγγενή, που έχει όλο αυτό τον πόνο να διαχειριστεί κι εμείς του στέλνουμε μια κάμερα με ένα μικρόφωνο. Ειδικά στις κηδείες, δε το συζητώ. Θέλω να πάρουμε μια απόφαση από κοινού οι εκπομπές και οι δημοσιογράφοι, και τα κανάλια γενικότερα, να σταματήσει να συμβαίνει αυτό.

Το δεύτερο που θέλω να τονίσω είναι ότι πρέπει να σταματήσουν οι εκπομπές να είναι υποκριτές. Δε μπορεί να στέλνουν κάμερες σε κηδείες, να τις βγάζουν και μετά να λένε “πάρ’ το” και να ζητούν συγγνώμη. Δε γίνεται. Όταν στέλνεις μια κάμερα σε κηδεία, στέλνεις κάμερα σε κηδεία. Σταμάτα να το κάνεις. Μη το κάνεις και μετά βγαίνεις και μου λες… Είμαι τηλεθεατής, δεν είμαι χαζός άνθρωπος. Σαν τηλεθεατής μιλάω, όχι σαν παρουσιάστρια. Αν εμένα μου το έκαναν στη μαμά μου, θα είχα συμπεριφερθεί πολύ άσχημα» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα. «Δεν είναι θέμα εκπομπών, είναι θέμα αξιοπρέπειας. Δεν υπάρχει μέτρο…Να ακολουθείς έναν άνθρωπο που έχασε τον αδερφό του, είναι σοκαριστικό, αηδιαστικό, σάπιο. Είναι ακραίο να συμβαίνει» ανέφερε από τη δική του πλευρά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Ούτε να στέλνω κάμερα και μετά να λέω, “πάρ’το”. Αφού το έχω στη σκαλέτα μου, το βλέπω. Κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Αυτό πρέπει λίγο να μετριαστεί. Είμαστε άνθρωποι και πρέπει να σκεφτόμαστα αν αυτό το πράγμα συνέβαινε σε εμάς, πως θα αισθανόμασταν;» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Έξαλλη η Μαρία Μπακοδήμου με Κατερίνα Καινούργιου! «Να βγει αύριο να μας απαντήσει»

«Καλύτερα που το έπαιξαν και φάνηκε η πρόθεση. Εγώ θέλω αν ασχοληθεί η Super Κατερίνα από αύριο με αυτό το θέμα, να μας απαντήσει τι θα έδινε στην τηλεόραση και στο κοινό και στο κοινό και σε εμάς αν συναντούσαμε έναν άνθρωπο που πριν μια μέρα είχε χάσει τον αδερφό του, να μας πει τι; Τι θα πρόσθετε στο ρεπορτάζ; Ήταν υλικό αυτό για να το δούμε, ότι είναι πονεμένος, πικραμένος…», είπε αρχικά-σχετικά- η Μαρία Μπακοδήμου και ανέφερε στη συνέχεια:

«Ποια επικαιρότητα; Όταν εσύ περνάς μια τραγωδία, έχεις χάσει έναν άνθρωπο νέο, τόσο κοντινό σου, αυτό κουβαλάει πάρα πολύ πόνο… Να πάω εγώ τώρα να βγάλω τον πόνο σου, να σε πιέσω να το δείξεις; Είναι άλλο να παρακολουθήσεις μια κηδεία και άλλο να κυνηγάς έναν πονεμένο άνθρωπο να σου βγάλει τον πόνο του δημόσια». Κλείνοντας, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε: «Μακάρι να απαντήσει η Super Κατερίνα, για το τι εξυπηρετούσε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις