Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Δεν αισθάνομαι πατέρας, περισσότερο νιώθω σύντροφος
LIFESTYLE

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Δεν αισθάνομαι πατέρας, περισσότερο νιώθω σύντροφος

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: «Είναι πρωτόγνωρο, κάθε μέρα είναι καινούργια, είμαι εκεί για ό,τι χρειάζεται» πρόσθεσε για τη σύζυγό του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την απώλεια της μητέρας του, αλλά και τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση. Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, είπε για τη μητέρα του: «Όσοι χάνουν έναν άνθρωπο, ξέρουν. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Συμπλήρωσε επίσης: «Είναι πρόσφατο. Κάθε μέρα νευριάζω που δεν είναι κοντά μας, αλλά είναι κάτι που δεν το αποφασίζουμε εμείς. Έτσι ήθελε ο Θεός. Όταν βλέπεις έναν δικό σου άνθρωπο να ταλαιπωρείται, την επόμενη πρέπει να κάνεις αξιολόγηση της κατάστασης. Πώς συνεχίζεις, γιατί συνέβη, πώς συνέβη. Εμείς συνεχίζουμε, να δούμε τα ωραία που έχουμε και που έρχονται. Η ουσία είναι πως όταν φεύγουν οι άνθρωποι, όπως η μάνα μου, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, όσα λεφτά κι αν έχεις. Πρέπει να ζούμε τη στιγμή».

Τι είπε για την εγκυμοσύνη της συζύγου του

Όσο για τη Δήμητρα Βαμβακούση και την εγκυμοσύνη της, είπε: «Είμαστε κοντά, περίπου σε κάνα μήνα πάνω κάτω. Δεν αισθάνομαι πατέρας με την έννοια που μπορεί να αισθανθώ πιο μετά. Νιώθω λίγο περισσότερο σύντροφος, γιατί χρειάζεται η Δήμητρα και η κάθε Δήμητρα τη βοήθεια του ανθρώπου της. Είναι πρωτόγνωρο, κάθε μέρα είναι καινούργια, είμαι εκεί για ό,τι χρειάζεται. Είναι μεγάλη ευθύνη, πρέπει να είσαι ψύχραιμος».

Τέλος, δήλωσε για την αγαπημένη του: «Πολλά χρόνια πριν, είχα τον θεσμό της οικογένειας στο μυαλό μου, αλλά δεν συμβαίνει με τον οποιονδήποτε άνθρωπο. Εμάς, μας ήρθε και λίγο ξαφνικά. Η Δήμητρα είναι εξαιρετική στο πώς το αντιμετωπίζει, σχεδιάζαμε άλλα πράγματα να κάνουμε, αλλά επειδή ξέρουμε ότι είναι από τον Θεό έχουμε στραφεί με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό και θα συνδυάσουμε τα θέλω μας παράλληλα. Μου στάθηκε στη δυσκολία με τη μάνα, το θέμα είναι η θέληση να είναι τέτοια που να δηλώνει την παρουσία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις