Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Το… σπιτάκι των 25 εκατ. ευρώ που αγόρασε ο CR7 στο «νησί των δισεκατομμυριούχων»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… σπιτάκι των 25 εκατ. ευρώ που αγόρασε ο CR7 στο «νησί των δισεκατομμυριούχων»

Ρονάλντο βίλα: Βρίσκεται στο Jumeirah Bay του Ντουμπάι και θα έχει μεταξύ άλλων 6 υπνοδωμάτια, πισίνα, ιδιωτική παραλία και έναν χώρο για επτά αυτοκίνητα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Αλ Νασρ Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται αποκτήσει μια από τις εντυπωσιακές βίλες που κατασκευάζονται στο νησί «Jumeirah Bay» του Ντουμπάι, το οποίο μάλιστα αποκαλούν ως το «νησί των δισεκατομμυριούχων». Το όνομά του προέρχεται από τον τεράστιο αριθμό των δισεκατομμυριούχων που κατοικούν στο νησί ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο. Μεγαλύτερο από οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πρόκειται για ένα τεχνητό νησί, που έχει σχήμα φοίνικα. Ένα παραλιακό θέρετρο, που έχει έκταση πάνω 25.000 στρέμματα και είναι κατασκευασμένο από πέτρα και άμμο. Ξεκίνησε να φτιάχνεται το 2001 και κατοικήθηκε το 2006. Διαθέτει μεταξύ άλλων υπερπολυτελείς κατοικίες, τις οποίες μπορεί κανείς είτε να αγοράσει είτε να ενοικιάσει για έναν χρόνο. Στην περιοχή υπάρχουν επίσης εντυπωσιακά ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ένα τεράστιο θαλάσσιο πάρκο και ένα δίκτυο από ενυδρεία, με πάνω από 65.000 θαλάσσια είδη. Ενας επίγειος παράδεισος, με εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας και μια απίστευτη θέα.

 

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας και η οικογένειά του έχουν προπληρώσει για την κατασκευή μιας έπαυλης, που θα αριθμεί 6 υπνοδωμάτια, ιδιωτική παραλία και έναν χώρο για επτά αυτοκίνητα.

 

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η Τζορτζίνα Ροντρίγκες και τα παιδιά τους θα μένουν στην εν λόγω βίλα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους στο Ντουμπάι.

 

Το νέο υπερπολυτελές σπίτι του CR7 θα είναι έτοιμο μέσα στο 2024, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, η αγορά του ξεπέρασε τα 25 εκατ. ευρώ. Μια από τις δέκα μεγαλύτερες βίλες που υπάρχουν στο «νησί των δισεκατομμυριούχων». Σύμφωνα μάλιστα με τα σχετικά ρεπορτάζ στην Αγγλία, οι δέκα βίλες θα κοστίσουν συνολικά 500 εκατ. ευρώ.

 

Σπίτια σε όλο τον κόσμο

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το χαρτοφυλάκιο του Κριστιάνο Ρονάλντο περιλαμβάνει μια σειρά από υπερπολυτελή σπίτια σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει ακίνητα μεταξύ άλλων σε Μάντσεστερ, Τορίνο, Μαρμπέγια, Μαδρίτη και Μαδέρα, όπου πρόσφατα ξεκίνησε την κατασκευή μιας νέας έπαυλης αξίας 8 εκατ. ευρώ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις