Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Επιστρέφει ο Νταρίντα στον Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστρέφει ο Νταρίντα στον Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Τσέχος μέσος, που εξέτισε την ποινή του, αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα στο αυριανό (7/1) εντός έδρας παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Κλειστά κρατάει ακόμη τα χαρτιά του ο Άκης Μάντζιος σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο αυριανό (7/1) εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Νταρίντα. Ο Τσέχος μέσος εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και αναμένεται να αντικαταστήσει τον Πάρδο. Ο Νταρίντα θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού μέσου, στην περίπτωση που ο Μάντζιος επιλέξει για το βασικό σχήμα τον Τζούρασεκ.

Αν ο προπονητής του Άρη διατηρήσει στην ενδεκάδα τον Σαμόρα, τότε ο Κοσταρικανός θα αγωνιστεί πίσω από τον Μορόν και ο Νταρίντα θα είναι ο παρτενέρ του Ζουλ στα χαφ. Ερωτηματικό αποτελεί, τέλος και ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Αν ο Φεράρι είναι απόλυτα έτοιμος, θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, ενώ στην αντίθετη περίπτωση τη θέση αυτή θα καλύψει και πάλι ο Μοντόγια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις