Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ / Ο εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα» διαψεύση τα περί μεσολάβησής του για την «υπουργοποίηση» Κασσελάκη
ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

Ο εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα» διαψεύση τα περί μεσολάβησής του για την «υπουργοποίηση» Κασσελάκη

Ο Αντώνης Διαματάρης αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Μανώλη Καπνισάκη περί μεσολάβησής του σε πρόταση υπουργοποίησης του Στέφανου Κασσελάκη το 2019

Ο εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα» και πρώην υφυπουργός Αντώνης Διαματάρης διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς ν του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη, περί πρότασης υπουργοποίησης του Στέφανου Κασσελάκη το 2019 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Αντώνης Διαματάρης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Μανώλης Καπνισάκης, φερόταν ως το πρόσωπο που μεσολάβησε και πρότεινε στον Στέφανο Κασσελάκη χαρτοφυλάκιο στην πρώτη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2019.

«Το 2019, προ των εθνικών εκλογών, ο Αντώνης Διαματάρης τον προσέγγισε για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρότεινε θέση εξωκοινοβουλευτικού υπουργού, την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Καπνισάκης. Ο εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα» σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) υπογράμμισε ότι «τo δημοσίευμα της εφημερίδας Documento (έκδοση 6ης-7ης Ιανουαρίου 2024) ότι δήθεν εγώ πρότεινα στον κ. Στέφανο Κασσελάκη εκ μέρους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη θέση υπουργού μετά τις εκλογές του 2019 και εκείνος αρνήθηκε είναι απολύτως ψευδές. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας».

 

Μαρινάκης: Η είδηση στερείται σοβαρότητας

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε τις αναφορές του Μανώλη Καπνισάκη ως «προϊόν επιστημονικής φαντασίας» και ότι η συγκεκριμένη είδηση «στερείται σοβαρότητας». Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ», υπογράμμισε ότι «είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ο Παύλος Μαρινάκης πρόσθεσε ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι στερείται σοβαρότητας αυτή η είδηση, «που μας λέει ότι ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε ένα υπουργείο, οποιασδήποτε περιγραφής, σε έναν άνθρωπο με βάση την αρθρογραφία του υπέρ του κ. Μητσοτάκη». Σε ερώτηση αν υπήρξε έστω επικοινωνία που παρερμηνεύθηκε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι αυτό που λέει ο Μανώλης Καπνισάκης δεν έχει καν επαφή με την πραγματικότητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις