Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Η πρώτη αντίδραση για την φημολογούμενη σχέση
LIFESTYLE

Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Η πρώτη αντίδραση για την φημολογούμενη σχέση

Ελένη Βουλγαράκη - Φώτης Ιωαννίδης: Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην ερώτηση που της έκαναν για την σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη

Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης είναι μαζί τους τελευταίους τέσσερις μήνες και η σχέση τους, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου». Ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει ακόμα δημόσια για τον δεσμό τους, oύτε τον έχουν διαψεύσει. Το πρωί της Πέμπτης, ρεπόρτερ της τηλεοπτικής εκπομπής «Πρωινό Σουσού» συνάντησε την Ελένη Βουλγαράκη και τη ρώτησε για τη σχέση της, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Δεν έχω να πω κάτι. Καλή χρονιά, χρόνια πολλά σε όλους. Αυτό…».  Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό Σουσού, που ήρθαν στο φως το πρωί της Τετάρτης 3/1, η Ελένη Βουλγαράκη είναι πολύ ερωτευμένη με τον κατά 10 χρόνια μικρότερο αθλητή. «Είναι μια κοπέλα που γνωρίζουμε πολύ καλά και εκείνος είναι πάρα πολύ δημοφιλής ποδοσφαιριστής, παίζει στον Παναθηναϊκό.

 

Έχουν μια διαφορά ηλικίας

Μιλάμε για την Ελένη Βουλγαράκη, η οποία είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Φώτη Ιωαννίδη. Θα κλείσει 10 Ιανουαρίου τα 24. Έχουν μία διαφορά ηλικίας…» ανέφερε ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ. Την ίδια ώρα, μία φωτογραφία που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έρχεται να επιβεβαιώσει το νέο ειδύλλιο, απαθανατίζοντας το ερωτευμένο ζευγάρι σε μια νυχτερινή του έξοδο.  Ο στενός κύκλος του ζευγαριού και αρκετοί μέσα στην ομάδα του Παναθηναϊκού ήξεραν για τη σχέση και έβλεπαν πως έχει γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας. Το ζευγάρι αποφεύγει τις πολλές κοινές εμφανίσεις και είναι χαρακτηριστικό ότι η Ελένη Βουλγαράκη δεν έχει πάει στο γήπεδο της Λεωφόρου για να δει τον αγαπημένο της και δεν τον έχει συνοδεύσει σε καμία επίσημη εκδήλωση της ομάδας. Πραγματοποίησαν όμως μια σύντομη εκδρομή στο Λονδίνο τις γιορτές και αρκετοί ήταν οι Έλληνες που τους αναγνώρισαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις