Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Τσολάκη – Πρωινό Σου Σου: Η αναφορά της παρουσιάστριας στο ξεκίνημά της
LIFESTYLE

Ελένη Τσολάκη – Πρωινό Σου Σου: Η αναφορά της παρουσιάστριας στο ξεκίνημά της

Ελένη Τσολάκη - Πρωινό Σου Σου: Όταν έκανα το πρώτο δοκιμαστικό στον Alpha, έλεγαν «είναι πολύ ξανθιά, πολύ πεταχτή, μιλάει γρήγορα»

Το σχόλιο της Νανάς Παλαιτσάκη για τη Φαίη Σκορδά συζήτησαν μεταξύ άλλων η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της στο Πρωινό ΣουΣού την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου. Η δημοσιογράφος του «MEGA Καλημέρα» αναφέρθηκε την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στην πρώην συνεργάτιδά της, με αφορμή μία σχετική κουβέντα που γινόταν στο πάνελ. Η Ελένη Τσολάκη μοιράστηκε τη δική της σχετική εμπειρία: «Όταν έκανα το πρώτο δοκιμαστικό στον Alpha, υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν: “Είναι πολύ ξανθιά, είναι πολύ πεταχτή, μιλάει πολύ γρήγορα, κουνιέται πολύ”. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι.

Και υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι σε μια θέση που μπορεί να τον ξέρεις και μπορεί και να μην το μάθεις ποτέ – όπως στη δική μου περίπτωση – που λέει: “Ναι, εγώ βλέπω κάτι και μ’ αρέσει” και από εκεί και πέρα τα φέρνει η ζωή, εσύ, ο Θεός , δεν ξέρω». Και πρόσθεσε: «Όλοι μπορεί να έχουμε αμφισβητηθεί σε ένα κομβικό για την καριέρα μας σημείο, σε ένα σκαλί που θα κληθούμε να ανέβουμε, ειδικά στο ξεκίνημα, αλλά και στη συνέχεια πολλές φορές συμβαίνει». Επίσης, συμπλήρωσε: «Για όλους! Για την Ντορέττα δεν λέγανε; Για τον Πέτρο Κωστόπουλο δεν λέγανε; Για την Τζένη Μπαλατσινού».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις