Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ: Η Ένωση κλείνει τον Αγραβάνη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Η Ένωση κλείνει τον Αγραβάνη

ΑΕΚ: Σύντομα η ανακοίνωση

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Η ΑΕΚ μετά τους Ρίκι Λίντο και Μπράντον Νάιτ, που θα ανακοινωθούν άμεσα, κοιτάζει και την περίπτωση του Δημήτρη Αγραβάνη ο οποίος έχει να αγωνιστεί από της 1/10/2023, που αγωνίζεται με την ισπανική ομάδα, Μπρέογκαν. Η Ένωση αναζητά παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που χτύπησε στο μετακάρπιο και υποβλήθηκε σε επέμβαση, με την περίπτωση του Αγραβάνη να έρχεται στο προσκήνιο.

Μετά τις θητείες του σε Μαρούσι, Πανιώνιο, Ολυμπιακό, Προμηθέα Πάτρας, Νάπολι, Περιστέρι bwin, Παναθηναϊκό και Μπρεογκάν, ο Δημήτρης Αγραβάνης σε ηλικία 29 χρονών και ύψος 2.08 μέτρα, είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ Betsson.

Το σοκ για Αγραβάνη

Η ΑΕΚ τσεκάρει την υπόθεση του Έλληνα άσου, με βασική προϋπόθεση να έχει ξεπεράσει τη βαριά θλάση και αποκόλληση προσαγωγού που έχει υποστεί. Αν ο Αγραβάνης μπορέσει να επιστρέψει σε 2-3 βδομάδες και η αποθεραπεία του πάει βάσει προγράμματος, τότε η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην απόκτησή του.

Ο Έλληνας άσος ξεκίνησε τη σεζόν στην ισπανική Μπρεογκάν, όμως πρόλαβε να παίξει μόνο 2 ματς πριν σταθεί άτυχος και τραυματιστεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις