Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ιρίνα Σάικ Instagram: Ποιος χρειάζεται μπικίνι, όταν υπάρχει το τέλειο φόρεμα;
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ιρίνα Σάικ Instagram: Ποιος χρειάζεται μπικίνι, όταν υπάρχει το τέλειο φόρεμα;

Ελεύθερη ή δεσμευμένη, είναι μια όαση

Η Ιρίνα Σάικ δημοσίευσε μια σειρά από σέξι φωτογραφίες δείχνοντας στους θαυμαστές της τι έκανε το πρωινό της Πρωτοχρονιάς. Η πανέμορφη Ιρίνα Σάικ κολύμπησε σε παραλία του Μαϊάμι, φορώντας ένα πράσινο μίνι φόρεμα με παγιέτες, το πρωί της Δευτέρας, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram με τον εαυτό της να κολυμπάει με το σούπερ γιορτινό φόρεμα, καθώς απολάμβανε τον ήλιο και την άμμο. «Το πρωί του 2024💚🐉», έγραψε το 37χρονο μοντέλο στη λεζάντα της ανάρτησής της, ποζάροντας με ένα φόρεμα Retrofête αξίας 895 ευρώ με τιραντάκια και διακοσμητικά στοιχεία από πούλιες σε χρώμα lime.

Στη συνέχεια, η Σάικ βούτηξε στο νερό για να δροσιστεί, επιπλέοντας σε μια φωτογραφία και αφήνοντας τα βρεγμένα μαλλιά της πίσω σε μια άλλη αιθέρια λήψη. Οι θαυμαστές της ξετρελάθηκαν με τις αστραφτερές φωτογραφίες. «Το απόλυτα αγαπημένο μου SUPERMODEL !!! 💚💚💚💚», έγραψε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος πρόσθεσε «Η χρονιά του πράσινου δράκου 🐉», κάνοντας μια έμμεση αναφορά στο κινέζικο ωροσκόπιο.

«Μήπως ο Bradley τράβηξε τις φωτογραφίες;», διερωτήθηκε ένας άλλος, αναρωτώμενος αν ο πρώην σύντροφός της, Bradley Cooper, είχε τραβήξει τις φωτογραφίες της, όπως έκανε πέρυσι το καλοκαίρι. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιρίνα Σάικ επισκέπτεται το Μαϊάμι τους τελευταίους μήνες. Στα μέσα Δεκεμβρίου και ενώ είχαν κυκλοφορήσει φήμες περί χωρισμού, ο Τομ Μπρέιντι φωτογραφήθηκε να παίρνει την Ιρίνα Σάικ από το ξενοδοχείο της, καθώς βρέθηκαν στο Μαϊάμι για την Art Basel, μια κερδοσκοπική, ιδιωτική και διαχειριζόμενη διεθνής έκθεση τέχνης που διοργανώνεται ετησίως.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις