Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αδελφός Βασίλη Καρρά: «Είμαστε όλοι στα χαμένα μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδελφός Βασίλη Καρρά: «Είμαστε όλοι στα χαμένα μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας»

''Δε φεύγει αυτή η πληγή...''

Ο Βασίλης Καρράς την Τετάρτη (27/12) οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Ο θάνατος του αγαπημένου τραγουδιστή βύθισε σε πένθος την οικογένειά του αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο. Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του τραγουδιστή, ο αδελφός του, Δαμιανός Κεσογλίδης μίλησε στην εκπομπή του Πρωινού του ΑΝΤ1, ξεκαθαρίζοντας ότι κανένα μέλος της οικογένειας δεν πρόκειται να δώσει συνέντευξη γιατί αυτήν την περίοδο ζουν το δράμα τους. Πιο συγκεκριμένα, ο Δαμιανός Κεσογλίδης ανέφερε: ”Αυτές τις ημέρες είμαστε όλοι στα χαμένα, μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας…

Δε φεύγει αυτή η πληγή, ποτέ. Εγώ είμαι πολύ “λίγος” για να πω κουβέντες. Τις κουβέντες τις είπε ο κόσμος, που του έδειξε όλη του την αγάπη, που τον τίμησε! Δε χωράει καμία συνέντευξη από την οικογένειά μας. Τι να πούμε; Είμαστε πολύ “λίγοι” στον κόσμο αυτόν μπροστά. Όλα λιτά και απλά… Όπως ήταν κι ο Βασίλης Καρράς. Απλός και λιτός! Κι εγώ θα κρατήσω την ίδια στάση. Έτσι να θυμούνται τον αδελφό μου…”.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε και σε κλειστό κύκλο το 9ήμερο μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις