Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θάνατος βρέφους – Πτολεμαΐδα: Κατέληξε αγόρι 15 μηνών
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος βρέφους – Πτολεμαΐδα: Κατέληξε αγόρι 15 μηνών

Θάνατος βρέφους - Πτολεμαΐδα: Μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό

Τραγωδία σημειώθηκε στην Πτολεμαΐδα, γιατί πέθανε ένα βρέφος 15 μηνών, το οποίο νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αγοράκι που διακομίστηκε με υψηλό πυρετό το βράδυ της Τρίτης στην Παιδιατρική Κλινική στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το βρέφος, ωστόσο μετά από περίπου τέσσερις ώρες δυστυχώς κατέληξε. Φως στα αίτια του τραγικού συμβάντος αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

«Έσβησε» το πεντάμηνο βρέφος που υπέστη ανακοπή σε βρεφονηπιακό σταθμό στη Λάρνακα

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του 5 μηνών βρέφους το οποίο έχασε τη μάχη για τη ζωή του, μετά από ανακοπή που υπέστη σε βρεφονηπιακό σταθμό. Συγκεκριμένα, το βρέφος υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν την περασμένη Τετάρτη σε βρεφονηπιακό σταθμό στην Αθηένου. Οι διασώστες κατάφεραν να επανεκκινήσουν την καρδιά του παιδιού και να το μεταφέρουν με ασφάλεια στο νοσηλευτήριο, ωστόσο εξακολουθούσε να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το μικρό αγγελούδι υπέκυψε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στο 5μηνο βρέφος, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάριο.  Τη νεκροτομή διενήργησε η Επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, η Αγγελική Παπέττα. ο ιατροδικαστής, Ορθόδοξος Ορθοδόξου  και ο ιατροδικαστής, Ανδρέας Μαρνερίδης. Από τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος προκλήθηκε από κάκωση του κεντρικού νευρικού συστήματος. Παράλληλα, λήφθηκαν δείγματα για επιστημονικές εξετάσεις. Η Αστυνομία αναμένεται να λάβει καταθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις