Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μιρτσέα Λουτσέσκου: Ο Ραζβάν δεν θα χάσει ούτε ένα ματς από τον Φατίχ Τερίμ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιρτσέα Λουτσέσκου: Ο Ραζβάν δεν θα χάσει ούτε ένα ματς από τον Φατίχ Τερίμ

Ο Ρουμάνος είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Τουρκίας κόντρα στον «αυτοκράτορα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό και τις επικείμενες μονομαχίες που θα έχει με το γιο του Ραζβάν, προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο 70χρονος Τούρκος τεχνικός θα πραγματοποιήσει απόψε το ντεμπούτο του ως τεχνικός του «τριφυλλιού» καθώς η ομάδα του υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (3/1, 21:00 COSMOTE TV SPORT 1) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

«Νίκησα τον Φατίχ Τερίμ στα ντέρμπι της Τουρκίας κι οδήγησα την Μπεσίκτας στο πρωτάθλημα. Αντίπαλος του Τερίμ τώρα είναι ο γιος μου, Ραζβάν Λουτσέσκου. Δεν νομίζω ότι θα χάσει κάποιο ματς κόντρα στον Τερίμ», δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός που θυμήθηκε τις «μάχες» του με τον Τερίμ από τη σεζόν 2002-03, όταν κι οδήγησε τους «μαύρους αετούς» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τουρκία κόντρα σε μια από τις μεγάλες αντιπάλους της στην Κωνσταντινούπολη.

Οι δύο τους, πάντως, εκτός από τις κόντρες μέσα στον αγωνιστικό χώρο φέρεται να είχαν και κάποιες διαφορές εκτός με τον Τερίμ να ασκεί κριτική στον Λουτσέσκου όταν εκείνος διετέλεσε προπονητής της Εθνικής Τουρκίας από το 2017 ως το 2019. Ο 78χρονος Μιρτσέα Λουτσέσκου μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου ήταν προπονητής της Ντιναμό Κιέβου. Όπως ανέφερε στην ίδια συνέντευξη δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις