Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη Μεξικό: Η μοναδική Πρωτοχρονιά με την οικογένειά της
LIFESTYLE

Τούνη Μεξικό: Η μοναδική Πρωτοχρονιά με την οικογένειά της

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στο Μεξικό με τον γιο τους για την Πρωτοχρονιά! Η φωτογραφία με μαγιό

Μετά από αρκετές αναποδιές και ατυχίες, η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου κατάφεραν να φτάσουν στον Μεξικό για να περάσουν την Πρωτοχρονιά με τον μονάκριβο γιο τους.

Η γνωστή ifnluencer όπως είχε κάνει γνωστό πριν λίγες ώρες, έχασε την πτήση της για Μεξικό και έτσι χρειάστηκε να διανυκτερεύσει στην Πορτογαλία. Τώρα  όμως, η Ιωάννα Τούνη είναι έτοιμη να υποδεχτεί το 2024 με τους δύο άνδρες της ζωής της στο Tulum.

Αυτή η χρονιά ήταν ξεχωριστή για το ζευγάρι, καθώς τον Ιανουάριο ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Πάρης, ο οποίος ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία. Από εκείνη την ημέρα οι τρεις τους είναι αχώριστοι, ενώ μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να ταξιδέψουν σε αμέτρητα μέρη με τον μικρό τους.

Το απόγευμα της Κυριακής 31/12, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2023 η Ιωάννα Τούνη έκανε την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια ποζάρει αγκαλιά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους στην πισίνα, τον οποίο έχουν ντύσει με την στολή του Άι Βασίλη, ενώ οι ίδιοι φοράνε τα μαγιό τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις