Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπόμπα – Τανιμανίδης Ντουμπάι: Πρωτοχρονιά με τα «Τανιμανιδάκια» στο εξωτερικό
LIFESTYLE

Μπόμπα – Τανιμανίδης Ντουμπάι: Πρωτοχρονιά με τα «Τανιμανιδάκια» στο εξωτερικό

Μπόμπα - Τανιμανίδης Ντουμπάι: Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι αποφάσισαν να κάνουν φέτος η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης

Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι αποφάσισαν να κάνουν φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης, η Χριστίνα Μπόμπα και οι δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Χριστίνας Μπόμπα στο Instagram, όπου η ίδια ανήρτησε σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές της οικογένειάς της, ευχόμενη, παράλληλα, στους διαδικτυακούς της φίλους για το νέο έτος. Η Χριστίνα Μπόμπα «ανέβασε», μεταξύ άλλων, μία οικογενειακή φωτογραφία, όπου το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, όπου όλη η οικογένεια είναι ντυμένη στα λευκά, με τις δίδυμες κορούλες τους να ποζάρουν με νάζι στον φωτογραφικό φακό.

Ακόμη, η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζεται βίντεο από παραλία όπου βρέθηκε όλη η οικογένειά της στην αλλαγή του χρόνου, καταγράφοντας τα βεγγαλικά, ενώ η ίδια ανήρτησε και φωτογραφίες από το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, καταγράφοντας τις κόρες της παρέα με τα δώρα που τους έφερε ο Άγιος Βασίλης, αλλά και από διάφορες δραστηριότητες που έκαναν όλοι μαζί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις