Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Χουλκ παιδιά: Πατέρας ξανά ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ατλέτικο Μινέιρο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χουλκ παιδιά: Πατέρας ξανά ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ατλέτικο Μινέιρο

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ατλέτικο Μινέιρο χώρισε τη σύζυγό του παντρεύτηκε την ανιψιά της και περιμένει από εκείνη και δεύτερο παιδί

Δύο πράγματα ξέρει να κάνει καλά ο Χουλκ.  Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που έφτασε το 2008 στην Ευρώπη για να παίξει στην Πόρτο και αργότερα στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ξέρει να βάζει γκολ και να κάνει παιδιά. Έχει σκοράρει στα πρωταθλήματα της Βραζιλίας, της Κίνας, της Ιαπωνίας, της Πορτογαλίας και της Ρωσίας ενώ έχει βρει δίχτυα και με τη Σελεσάο!  Στα 37 του ο Χουλκ συνεχίζει να παίζει στη Βραζιλία και στην Ατλέτικο Μινέιρο και περιμένει να γίνει για 5η φορά πατέρας. Η σύντροφός του, η Καμίλα Άντζελο, περιμένει το 2ο παιδί τους και το ανακοίνωσαν πρόσφατα σε μια επίσκεψή τους στην Disneyland στο Ορλάντο.

Η Καμίλα Άντζελο είναι η ανιψιά της πρώην συζύγου του Χουλκ, της Ιράν Άντζελα Ντε Σόουζα. Ο Χουλκ και η Ιράν έχουν μαζί τρία παιδιά και ήταν μαζί από το 2007 έως το 2019. Λίγο μετά τον χωρισμό τους έγινε γνωστή η σχέση με την ανιψιά και το 2021 ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς.  Το 2023 ενώ η κορούλα τους έχει μεγαλώσει ανακοίνωσαν ότι της έχουν ετοιμάσει και αδελφάκι.

Σκάνδαλο.. μαμούθ

Η Καμίλα που πήρε τον άνδρα από τη θεία της είχε προκαλέσει τεράστιο σκάνδαλο στην Βραζιλία εκείνη την εποχή με την θεία να δηλώνει: «Είχα σαν κόρη μου την Καμίλα. Πλέον όμως έχει πεθάνει για μένα. Ξύπνησα μια μέρα και προσπαθούσα να καταλάβω γιατί συνέβησαν όλα αυτά σε μένα. Νιώθω μεγάλο πόνο, μερικές φορές θέλω να ξεριζώσω την καρδιά μου. Εδωσα τα πάντα για την Καμίλα, όταν πρωτοήρθε στον κόσμο. Θυσίασα τα όνειρά μου για εκείνη και εδώ δεν μιλάω μόνο για υλικά αγαθά, γιατί αυτά είναι εύκολα να τα δώσεις όταν έχεις χρήματα, αλλά αγάπη, στοργή, προσοχή, σεβασμό, έδωσα τα πάντα. Ηξερε τις αδυναμίες μου, τις ανασφάλειες, τον πόνο, τους φόβους μου και είχε την απεριόριστη αγάπη μου. Ηταν όλα τέλεια στη σχέση μας, την κατεύθυνα στη ζωή της. Την αγαπούσα και την εμπιστευόμουν πάρα πολύ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις