Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Το μήνυμα του Αλμέιδα για το νέο έτος: «Να χαρούμε τα μικρά πράγματα της ζωής»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μήνυμα του Αλμέιδα για το νέο έτος: «Να χαρούμε τα μικρά πράγματα της ζωής»

Οι ευχές του προπονητή της ΑΕΚ για το 2024

Τι ευχές του για το νέο έτος έστειλε μέσω μίας όμορφης ανάρτησης στα social media ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός που για δεύτερη σεζόν άλλαξε χρόνο στη ΑΕΚ, τόνισε ευχήθηκε το 2024 να χαρούμε τα μικρά πράγματα της ζωής και να εκτιμήσουμε την αγάπη. «Να μπορέσουμε να χαρούμε τα μικρά πράγματα της ζωής και να εκτιμήσουμε την αγάπη που μπορεί να κάνει τα πάντα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση του Αλμέιδα:

«Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να έχετε ένα υπέροχο 2024, να μπορέσουμε να χαρούμε τα μικρά πράγματα της ζωής και να εκτιμήσουμε την αγάπη που μπορεί να κάνει τα πάντα. Για τα υπόλοιπα υπάρχει ο Θεός, γιατί γι’ αυτόν δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο».

 

ΑΕΚ: Απώλειες λόγω εθνικών ομάδων

Mε Χατζισαφί και Μοχαμάντι η αποστολή του Ιράν για το Ασιατικό Κύπελλο. Το μόνο που απομένει είναι να γίνει γνωστό πότε οι δύο ποδοσφαιριστές θα ενταχτούν στην αποστολή του Ιράν. Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από τους δύο Ιρανούς, η ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μουκουντί και Ζίνι μέσα στον Ιανουάριο, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με το Καμερούν και την Αγκόλα, αντίστοιχα.

Η ΑΕΚ μέσα στον επόμενο μήνα έχει να δώσει δύσκολα παιχνίδια, μεταξύ των οποίων τους προημιτελικούς του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη, και τα ντέρμπι πρωταθλήματος με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις